Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 серпня 2023, 20:03
575
0

ТАЛОВЄРОВ: «Зі Славією в мене залишилися добрі стосунки»

Новачок клубу ЛАСК прокоментував період своєї гри за празький клуб

| Оновлено 22 серпня 2023, 20:03
575
0
ТАЛОВЄРОВ: «Зі Славією в мене залишилися добрі стосунки»
ФК Славія Прага. Максим Таловєров

23-річний новачок австрійського клубу ЛАСК Максим Таловєров прокоментував свій період гри за празьку «Славію» в Чехії:

«По-перше, скажу, що зі Славією в мене хороші стосунки. Загалом за цей час клуб дуже допоміг мені та багатьом українцям. Це факт, про який я неодноразово говорив публічно і за що завжди буду вдячний Славії.

Для мене особисто перехід у Славію свого часу був кроком вперед. Коли я тільки-но прийшов, ми провели суперсезон. Я намагався бути максимально корисним. Коли я проводив свій останній повний поєдинок за Славію, ми були на першому місці в чемпіонаті Чехії, що для мене також дуже важливо.

Потім два сезони клуб, на жаль, не здобував чемпіонських титулів, але ми дійшли до чвертьфіналу Ліги конференцій, це доволі пристойне досягнення для чеської команди. Одне з найвищих для представників Чехії за останні роки.

Особисто в нас з головним тренером доволі непогані стосунки. Але вимоги тренерського штабу до гравців лінії оборони, я би сказав, не дозволяють демонструвати самим гравцям їхні найкращі якості та навички. Вболівальники можуть перевірити, подивитися і побачити, що ледве не кожні півроку у Славії відбувається якась божевільна ротація гравців лінії оборони. На жаль, це не завжди пов'язано з рівнем майстерності футболістів.

Куди вирушить зі Славії Качараба? Ні, мені невідомо. Але я усім серцем бажаю йому, аби Тарас потрапив у той клуб, в який він би хотів, і був там щасливий.

Хто найбільше вразив у чемпіонаті Чехії? Не можу сказати, що просто-таки вразив, але доволі сильний футболіст – Гложек зі Спарти. Ми з ним чимало грали один проти одного, і для мене честь, що в цих матчах, якщо я не помиляюся, він не забив нам жодного голу, коли я грав центрального захисника. Це круто, тому що він зараз в Байєрі і проводить суперсезон.

Також назву Ладіслава Крейчі, той, який 1999 року народження. Хлопець дуже талановитий, його зараз сватають в англійську Прем'єр-лігу.

Третім буде Ніко Станчу. Я з ним пограв чимало. Зараз він виступає в Китаї. Вважаю, що це дуже талановитий футболіст, ми з ним часто на зв'язку. Під час молодіжного Євро він бажав нам успіхів, але тільки не в матчі з його рідною збірної Румунії. Класний хлопець і дуже сильний гравець».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.