Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 21 серпня 2023, 18:48
6087
1

ОФІЦІЙНО. Мейсон Грінвуд залишив Манчестер Юнайтед

Клуб не ризикнув повернути футболіста до команди

| Оновлено 21 серпня 2023, 18:48
6087
1
ОФІЦІЙНО. Мейсон Грінвуд залишив Манчестер Юнайтед
Getty Images/Global Images Ukraine. Мейсон Грінвуд

Нападник Мейсон Грінвуд йде з «Манчестер Юнайтед». Про це 21-річний форвард написав на своєму акаунті у Twitter.

«Я хочу почати з того, що я розумію, що люди будуть судити мене через те, що вони побачили та почули в соціальних мережах, і я знаю, що люди подумають про найгірше.

Мене виховали, щоб зрозуміти, що насильство чи жорстоке поводження в будь-яких стосунках є неправильним, я не робив того, у чому мене звинувачували, і в лютому з мене зняли всі звинувачення.

Однак я повністю визнаю, що припустився помилок у своїх стосунках, і беру свою частку відповідальності за ситуації, які призвели до публікації в соціальних мережах.

Я вчуся розуміти свої обов’язки, щоб подавати хороший приклад як професійний футболіст, і я зосереджений на великій відповідальності бути батьком, а також хорошим партнером.

Сьогоднішнє рішення було частиною спільного процесу між «Манчестер Юнайтед», моєю родиною та мною. Найкращим рішенням для всіх нас є те, що я продовжу свою футбольну кар’єру далеко від «Олд Траффорд», де моя присутність не буде відволікати клуб. Я дякую клубу за підтримку з тих пір, як я приєднався у віці семи років. Частина мене завжди буде тут.

Я безмежно вдячний своїй родині та всім моїм близьким за підтримку, і тепер мені належить відплатити оточуючим за довіру. Я маю намір стати кращим футболістом, але, головне, хорошим батьком, кращою людиною, і використовувати свої таланти позитивно на полі та поза ним».

Незважаючи на вік, в складі «МЮ» Мейсон провів 129 матчів, забивши 35 голів та віддавши 12 асистів. Останню гру за клуб форвард зіграв у січні 2022 року.

Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
stalevar1250
Жаль, талантливый парень, почему не дать шанс в МЮ