Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Мотоспорт
|
77
0

Жоанн Зарко наприкінці сезону піде з Pramac

Італійська команда та французький райдер припиняють співпрацю

Жоанн Зарко наприкінці сезону піде з Pramac
Twitter (Prima Pramac Racing MotoGP). Жоанн Зарко

Дворазовий чемпіон світу у класі Moto2 Жоан Зарко наприкінці сезону MotoGP залишить команду Pramac, за яку виступає третій рік.

«Я провів чотири роки з Ducati, три з них – у команді Pramac і дуже задоволений тим, що ми зробили разом. У 2021 році я закінчив чемпіонат на п'ятому місці, що стало моїм найкращим результатом у MotoGP. Але моя мета — досягти ще більшого успіху цього року. Наприкінці цього сезону я піду з посмішкою, тому що команда та Ducati дали мені так багато, і разом ми боролися за справді значні досягнення.

Наступного року я матиму новий виклик, а поки я хочу завершити цей чемпіонат зі своєю командою якнайкраще. Я дякую всій своїй команді, Ducati, і всім людям, які працювали разом зі мною всі ці роки. Кінцевою метою залишається піднятися на подіум і з гордістю заспівати національний гімн Франції, «Марсельєзу», разом із Паоло Кампінотті, якому я щиро вдячний за підтримку з першого дня», — сказав Зарко.

Жоанн Зарко прийшов до Pramac у 2021-му році. У складі італійської команди у француза 12 подіумів та два поули. Його найкращий результат у чемпіонаті — п'яте місце у сезоні 2021 року.

Після десяти етапів цього сезону Зарко зі 125 очками йде на п'ятому місці. Pramac із 314 очками очолює чемпіонат серед команд.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.