Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 21 серпня 2023, 21:12
1888
0

Болонья – Мілан. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 21 серпня о 21:45 за Києвом

| Оновлено 21 серпня 2023, 21:12
1888
0
Болонья – Мілан. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

21 серпня на «Ренато Далль Ара» пройде матч 1-го туру Серії А, в якому «Болонья» зустрінеться з «Міланом». Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Болонья

Клуб розпочинав минулий сезон, як і багато попередніх, під керівництвом Михайловича. Але вже у вересні Сінішу звільнили (і незабаром серб, що так довго боровся з раком, здався смертельній хворобі). Спірне рішення виправдалося результатами. Червоно-сині набрали 54 очки, фінішувавши у верхній частині сезону на 9-й позиції. Втім, реальних шансів тоді поборотися за повернення в єврокубки не було. Зараз теоретично є можливості додати, адже аж до серпня, незважаючи на інтерес до того ж Арнаутовича, вдавалося втримати лідерів. Більше того, викупили контракти тих, хто непогано себе проявив - Поша і Моро, та й запросили недешевих, за мірками італійських середняків, футболістів - Уссама Ель-Аззузі з Юніона і Сама Беєма з АЗ (останній коштував 7 мільйонів). Новий сезон розпочався з впевнених 2:0, втім, це було у кубку із Чезеною.

Мілан

Команда досить очікувано не спромоглася зберегти чемпіонський титул. Як і у всіх інших не було шансів на скудетто, дуже сильно виглядав Наполі. Були й інші невдачі, і не раз дорогу Стефано Піолі та його підопічним дорогу переходив сусідній Інтер. Він розгромив россонері у Суперкубку Італії та впевнено вибив у півфіналі Ліги чемпіонів. Але сам вихід на такий рівень головного єврокубку у поєднанні з 4-м місцем у Кальчо (нехай навіть його забезпечив 10-очковий штраф Ювентуса) зробив рік 2022/2023 загалом непоганим для червоно-чорних. Наступний доведеться починати без Ребіча, Деста, Браїма Діаса та Жуніора Мессіаса, і головне, Тоналі відпустили до Ньюкасла за 70 мільйонів. Набрали новачків - Лофтус-Чік із Пулішичем прийшли з Челсі, плюс підписані Спортьєлло, Ромеро, Рейндерс, Окафор, Нсіала, Чуквуезе, Юнус Муса. Але лише час покаже, хто вистрілить, а хто розчарує.

Статистика особистих зустрічей

Мілан не програє з 2016 року. Але в обох останніх сезонах Болонья по разу брала нічию з грандом.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять, що Болонья бодай зараз переможе. Ризикнемо і припустимо, що виграють амбітні гості (коефіцієнт - 1,99).

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.