Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 21 серпня 2023, 06:12
1716
0

Вест Хем – Челсі. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 20 серпня о 18:30 за Києвом

| Оновлено 21 серпня 2023, 06:12
1716
0
Вест Хем – Челсі. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

20 серпня на «Лондон Стедіум» пройде матч 2-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Вест Хем» зустрінеться з «Челсі». Старт поєдинку заплановано на 17:00 за київським часом

Вест Хем

Команда за Девіда Мойєса видала кілька непоганих років. Спочатку двічі поспіль вдавалося пробиватися до єврокубків. Причому це сприймалося навіть у певному сенсі невдачею, адже молотобійці доволі несподівано, але реально претендували на 4-те лігочемпіонівське місце. Минулий сезон приніс помітний спад в АПЛ, і шотландець навіть у свій час опинявся під загрозою вильоту. Але в результаті вдалося стабілізувати ситуацію на фінішній прямій, і, головне, виграли трофей, причому міжнародний - англійці перемогли в Лізі конференцій. Щоправда, капітана, Райса, вже не могли більше утримувати (та й не потрібні особливо Скамакка, Влашич та Масуаку поповнили бюджет), на валізах у серпні й Пакета, який зацікавив Гвардіолу та Манчестер Сіті. На вхід прийшов тільки Едсон Альварес. Але з Борнмутом мексиканець не виходив, і лише спостерігав, як його нові партнери згаяли наприкінці матчу з вишеньками перемогу, пропустивши на 82-й хвилині.

Челсі

Клуб залишався серед лідерів активності на трансферному ринку. Але після провального минулого сезону було зроблено певні висновки, і наголос було зроблено на розвантаження відомості. Такі гравці, як Фофана і Кулібалі, в результаті пішли після року перебування в Лондоні, явно були вже не особливо потрібні Менді, Обамеянг, Пулішич, але при цьому Ковачич, Маунт, Хаверц пішли зміцнювати конкурентів, а з відходом вільним агентом Аспілікети втратили капітана і оплот оборони. Ні, є і новачки, але точно Роберт Санчес стоятиме краще, ніж земляк, Кепа, що пішов у мадридський Реал? Нкунку потенційно сильний, та й Кайседо теж добрий, нехай, може, й не коштує 115 мільйонів. Але придбання Дісасі, Ніколаса Джексона та Угошукву вже виглядає ризикованою інвестицією, а Анжело Габріель, що коштував 15 млн., уже відправлений в оренду. Новий менеджер, Почеттіно, дебютував із Ліверпулем.

Статистика особистих зустрічей

В обох попередніх сезонах Вест Хем брав очки із сусідом-грандом. Наприкінці 2021-го молотобійці взагалі виграли, а в лютому закінчили внічию.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у Челсі. Але він ще сирий, і у цьому шанси господарів. Ставимо на тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт – 1,93).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.