Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 21 серпня 2023, 06:21
2936
2

Жирона – Хетафе. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 20 серпня о 20:00 за Києвом

| Оновлено 21 серпня 2023, 06:21
2936
2
Жирона – Хетафе. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

20 серпня на «Монтіліві» пройде матч 2-го туру Прімери Іспанії, в якому «Жирона» зустрінеться з «Хетафе». Старт поєдинку заплановано на 18:30 за київським часом

Жирона

Клуб проводить 2-й сезон поспіль у Ла Лізі. Це вже друга спроба колективу, пов'язаного з Манчестер Сіті, закріпитися в цьому дивізіоні. Дебют дозволив жиронцям протриматися кілька років, але загалом тоді вони не вразили. А ось минула темпорада була практично тріумфальною, щоправда, з важливим застереженням. Піднявшись лише через сито плей-оф, підопічні Мічела Санчеса практично до останнього виборювали вихід у єврокубки. Щоправда, тоді фінішували на 10-й позиції, але навряд чи хтось чекав більшого від новачка. Наразі вийшло непогано стартувати – вирвали, хай і не по грі, нічию проти Реала Сосьєдад на виїзді. Спрацювала нова для клубу, але звична зі збірної України зв'язка: Циганков, так вдало підписаний у січні, протягнув м'яч і вирізав передачу, яку замкнув Довбик, що дебютував, принісши 1:1 у Сан-Себастьяні.

Хетафе

Команда кілька років тому під керівництвом Пепа Бордаласа змогла транзитом пройти із Сегунди до Ліги Європи, ще й вийшовши там у плей-оф. Вирішивши 2021-го року, що проект пройшов свій пік, цей фахівець його покинув. Але у вирішальний момент, по ходу минулої темпоради, повернувся, щоб виграти боротьбу за виживання - і це вийшло, щоправда, набравши 42 очки, лише на 2 більше, ніж Вальядолід, що вилетів. Новий чемпіонат розпочинали, підписавши Чоко Лосано у напад та Даніела Фузато у ворота. Але перший противник був, мабуть, максимально складний - Барселона, нехай і в Мадриді. І непростий бій закінчився 0:0 – але сил витратили масу.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону сторони обмінялися видовищними перемогами на своїх полях.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом Жирону. Вона грають удома – чекаємо, що Циганков та Довбик з компанією виграють (коефіцієнт – 1,99).

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kubok-69
В одному матеріалі двічі вказано, що матч розпочнеться о 20.00, а 1 раз - що о 18.30! Це як??