Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 19 серпня 2023, 14:34
9483
28

ОФІЦІЙНО. Руслан Маліновський – гравець Дженоа

Українець повертається до Серії А

| Оновлено 19 серпня 2023, 14:34
9483
28
ОФІЦІЙНО. Руслан Маліновський – гравець Дженоа
ФК Дженоа. Руслан Маліновський

«Дженоа» офіційно повідомила про підписання українського півзахисника «Марселя» Руслана Маліновського. Йдеться про річну оренду з правом викупу.

Раніше ЗМІ повідомляли про те, що викуп Маліновського обійдеться «Дженоа» в 10 мільйонів євро.

Хавбек збірної України повертається в Серію А лише через півроку після переходу з «Аталанти» в «Марсель». Кольори бергамського клубу Малиновський захищав із літа 2019 року. Сумарно провів у Серії А 23 голи в 115 матчах і став найкращим асистентом ліги сезону 2020/2021.

«Дженоа» повернулася до Серії А після річної перерви. Уже сьогодні команда Альберто Джилардіно розпочне новий сезон домашнім матчем проти «Фіорентини», початок – о 21:45 за Києвом.

Оцініть матеріал
(55)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 28
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alex T
Круто как не крути, топ лига в его возрасте, а это как для наших то финиш обычно, да еще и супер если на него рассчитывают 
Matvey
От дома в Бергамо до работы в Дженоа недалеко🫲
d1927k
Чому така крипова картинка?
Lex Aries
Дивне аудіо для такого відео
Vitaliy Shevchenko
Турки в своєму репертуарі. Уже засрали весь твіттер Дженоа, що Маліна зробив не правильний вибір
Nordenus
Малина уже не может проводить полные матчи, второй тайм уже не тянет. Также, частые потери мяча на поле. Как то он быстро сдулся, хотя ему только 30 исполнилось... лучшие года уже позади
tato88
Це сходинка вниз, шкода. Сподіваюсь буде мати постійну ігрову практику і все у нього буде виходити, збірній Руслан ще знадобиться!
anacreon
Сумно це все. З Марселя, який змагався за титул минулого року і мав грати в ЛЧ в цьому - в команду Серії Б, яка тільки звідти вилізла. І завдання якої - не вилетіти знову.Отак і став Малиновський зіркою, яка не відбулася. 30 років і тепер вже доводиться йти аби де взяли.Ще повезло, що не якась Туреччина, а Італія. Куди Малиновський напевно з радістю і повернувся. Але блін - ну хоч би вже якесь Торіно чи Болонья, яке біля 10 сходинки вертиться. Але не це Дженоа, які ми ненавидимо з часів, коли вони так негарно з Шевою повелися. Тепер знову вболівати.
kluchka_vova
скоро в шахтар....