Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 24 серпня 2023, 10:55
2460
0

Україна – Угорщина. Прогноз та анонс на матч жіночого чемпіонату Європи

Щоб вийти із групи, українкам треба перемагати у майбутньому матчі

| Оновлено 24 серпня 2023, 10:55
2460
0
Україна – Угорщина. Прогноз та анонс на матч жіночого чемпіонату Європи
CEV

В другому матчі на чемпіонаті Європи з волейболу жіноча збірна України в бельгійському місті Гент зустрінеться з командою Угорщини. Суперниці чудово розуміють, що для виходу з групи А це буде один із ключових матчів, оскільки вже після жеребкування фінального етапу було зрозуміло, що у цій групі є два явні фаворити – Сербія та Польща. До речі, вони підтвердили свій статус, вигравши перші матчі з однаковим рахунком 3:0. У решти чотирьох команд шанси поки що приблизно рівні.

Україна

У стартовому поєдинку підопічні Івана Пєткова очікувано програли Сербії у трьох партіях. Було очевидно, що на даний момент команди зовсім різного класу та рівня, тож результат був явно за грою. А ось у майбутньому матчі з Угорщиною нашим волейболісткам треба вже думати про позитивний результат, щоб надалі можна було боротися за місце у квартеті найкращих, що дає право на вихід до плей-оф.

Про це, напевно, вже думав тренер українок, коли в першому сеті матчу проти Сербії замінив основну діагональну Анастасію Крайдубу на Вікторію Даньчак. Та й Анастасія Маєвська виходила лише на заміну. Тож Іван Петков має варіанти для посилення гри і, сподіватимемося, що з Угорщиною ми вже побачимо зовсім інший волейбол у виконанні збірної України.

Угорщина

В першому турі групи А угорська команда теж програла 0:3, поступившись господарям майданчика бельгійкам. Тому ще одна поразка не від головних фавориток може значно погіршити шанси цієї збірної на вихід з групи. У зв'язку з цим гра з українками для них стає чи не вирішальною і вони, звичайно ж, прагнутимуть перемоги.

І ще. На даний момент у європейському рейтингу збірна Угорщини посідає 22 місце, тоді як Україна замикає десятку найкращих. За цими розкладами українки мають перемагати майбутніх суперниць, але поки що це лише теоретично. Подивимося, як буде на практиці.

Статистика матчів

Нинішнього року команди двічі зустрічалися на груповому етапі Золотої Євроліги та обидва рази перемагали наші волейболістки з однаковим рахунком 3:1. Причому слід зазначити, що два матчі проходили у Будапешті на майданчику суперниць. І рік тому у цьому ж турнірі Україна та Угорщина опинилися в одній групі. Але тоді у першому матчі виграли українки 3:1, а у другому перемогли їхні опонентки 3:2.

Прогноз на протистояння:

Збірна України цього сезону вже показала усім вболівальникам, що вона здатна вигравати престижні турніри, ставши переможцем Золотої Євроліги. Якщо з таким настроєм наші гравці вийдуть на гру з Угорщиною, то неодмінно досягнуть необхідного результату. Ставимо на перемогу збірної України 3:1.

19 серпня, субота

Україна – Угорщина
Гент (Бельгія). Спорткомплекс «Sport Hall». 18:00
ТБ-трансляція на Youtube каналі DIVISPORT
УКРАЇНА - УГОРЩИНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 3:1
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Золота Євроліга з волейболу пройде в іншому форматі
Волейбол | 01 травня 2024, 16:37 0
Золота Євроліга з волейболу пройде в іншому форматі

Тепер учасників не буде розподілено по групах на першому етапі

ОФІЦІЙНО. Мессі – гравець місяця у MLS. Аргентинець забив 6 голів за 4 гри
Футбол | 03 травня 2024, 01:38 2
ОФІЦІЙНО. Мессі – гравець місяця у MLS. Аргентинець забив 6 голів за 4 гри

Лідер «Інтер Маямі» на високому рівні провів квітень у Major League Soccer

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.