Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 серпня 2023, 04:42
8419
65

ОФІЦІЙНО. Матч 5-го туру УПЛ Динамо – Верес перенесено

Ймовірно, ця ж доля спіткає і зустріч «Зоря» – «Динамо»

| Оновлено 19 серпня 2023, 04:42
8419
65
ОФІЦІЙНО. Матч 5-го туру УПЛ Динамо – Верес перенесено
НК Верес

Дирекція Української Прем‘єр-ліги прийняла рішення задовольнити клопотання футбольного клубу Динамо (Київ) та перенести матч п’ятого туру УПЛ сезону 2023/24 «Динамо» – «Верес» на пізніший термін. Про це повідомляє офіційний НК «Верес», на адресу якого надійшов відповідний лист.

Відзначимо, що на сайті УПЛ цей матч також позначений як «перенесений». Дата проведення зазначеного поєдинку буде визначена додатково.

Згідно з календарем матч «Динамо» – «Верес» мав відбутися у Києві 27-го серпня.

Також варто зазначити, що дата матчу «Зоря» – «Динамо», що раніше була запланована на 2 вересня, на сайті УПЛ позначена як «не визначена». Найімовірніше, цю зустріч також перенесуть.

24-го та 31-го серпня на «Динамо» чекають матчі плей-оф Ліги Конференцій УЄФА проти турецького «Бешикташа». Цими ж днями «Зоря» зіграє в плей-оф Ліги Європи зі «Славією».

Раніше на невизначений термін було перенесено матч 3-го туру УПЛ між київським «Динамо» і харківським «Металістом 1925», який мав відбутися 13 серпня.

Оцініть матеріал
(87)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Цифри та факти. Найважливіші події 27-го туру УПЛ
Футбол | 07 травня 2024, 12:38 1
Цифри та факти. Найважливіші події 27-го туру УПЛ

Sport.ua зібрав найголовніші цифри туру в статистичному розрізі

Денис СИЛАНТЬЄВ: «Ломаченко? Я хочу, щоб спорт і політика були окремо»
Бокс | 07 травня 2024, 10:47 6
Денис СИЛАНТЬЄВ: «Ломаченко? Я хочу, щоб спорт і політика були окремо»

Срібний призер Олімпіади з плавання поділився думками щодо одіозного боксера

Коментарі 65
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
aleks8-48
Странно читать некоторые коменты. Те.кто так яро осуждали переносы Шахтёра в пролом году, так же яро пытаются доказать, что переносы игр Динамо в этом году-это очень даже правильно. Какие-то люди двойных стандартов. Где ваша элементарная порядочность. Переносы матчей должны восприниматься, как ЧП, а не как рядовое событие. 
PUMA
Мужики,я понимаю что и сам участвую в этих дебатах,но всё равно для меня это мерзость.Особенно когда речь идёт о еврокубках.В этом плане я смотрю на бокс.Там где соперники друг друга грязью поливают до боя,а после боя друг друга нахвалюют и чуть ли ни в дёсна целуются.Или допустим вспомним  Белью как он круто об Усике отзывался(но когда Саша забрал пояса у Антохи)то он вообще расстроился(и отказался это коментировать.Мораль моих слов такова.Внутри мы можешь сраться до усрачки.Но на евро арене должны болеть друг за друга.И бокс а особенно английский лучший пример
Sunrise
Заря каждый год в Еврокубках, но не помню ни одного переноса от них. 
Надеюсь и в этот раз не будет. Пусть с Зарей договариваются и играют в Европе, там на автобус и границу не спихнешь. 
locator-x
Тепер стало відомо, що насправді директором УПЛ є Луческу. Бо через його бажання сидіти з командою в Бухаресті весь графік Прем'єр-Ліги йде по відомому місцю.
Swed
Отнесёмся  к этому  с пониманием.  Зима будет долгой.  Успеют ещё доиграть.  Надо ли это их соперникам?  Ну то их проблемы.  Суркис уладит.
PUMA
Ладно теперь я выдам более неочевилный меседж.Если вдруг судейство будет такое же как в прошлом сезоне(всё на пользу Шахтёра)то пускай ДК не проходит Бешикташ.Денег в этом турнире не заработать,а давать Шахтёру незаслуженую  прямую путьовку полный бред Пускай этот  судейский "гигемон" доказует свое преимущество в стыках !!!
FunnyCat_____
болельщики шахтера негодуют, как это кто то еще посмел переносить матчи кроме них, глядишь такими темпами еще и судить всех одинаково начнут, ну куда это годится? 
Андрій Полоз
Таке враження, що у нас вся країна поділена на вболівальників ''Динамо'' і ''Шахтаря''? А вболівальників інших команд немає? Я за те, що на першому місці має бути свій чемпіонат, якому має бути віддано пріоритет! Все інше має бути другорядним. Тим більше окрім Ліги Чемпіонів, в іншим турнірах фінансова мотивація для клубів ну дуже скромна... Хіба як при вдалих результатах засвітити своїх гравців. І дуже огидно, коли свій чемпіонат в плані організації, трансляцій, календаря засовують в одне місце. Ну не всі ж клуби в Україні переносили свої матчі із-за участі в Європі. Що за цирк влаштували з переносами?! Хоч це стосується ''Динамо'', хоч ''Шахтаря''... Гравців в обох клубів на дві-три команди вистачить. В Англії грають в якому графіку і нічого, не скиглять... А у нас одні соплі...
Думаю хлопці з фронту із задоволенням би помінялися з гравцями місцями і грали б хоч через день... Та ще й за такі зарплати... Це вам не під кулями в окопах в бруді... А в шикарних готелях, ресторанах, на гарних полях бігати. Хоч би не скиглили, що комусь із наших футболістів важко... В окоп на передову кому важко...
VitosKH
Та давайте уже все матчи на апрель май.Ждем победы в Лиге конференций
Palych1
Браво три матча подряд… Такого даже ШД не творил при том, что играл с командами на порядок выше Ариса. Днепр уже третий стык играет и то не ноет
Вася Пупкин
Ох і чемпіонат: одні переносять, інші переносять - кому воно нафіг треба купувати права на трансляцію цього цирку. Тому і єдиний пул не треба створювати. Помийка 
Vik1504
Це просто цирк!!!
Чомусь Дніпро 1 грає по два матчі в тиждень, в тому році взагалі в складі було 15 гравців, і грали, а це якісь дівчата, вони не можуть так, їм тяжко!!!
Бажаю їм тільки поразок в перенесених матчах!
PUMA
Ну впринципи я против всех этих переносов,как то в АПЛ играют же,а у них 2 кубка и очень сильный чемпионат.НО, читая комментарии наших индивидов я поражаюсь  лицимерию.Как в прошлом сезоне ШХ переносили матчи так для них это норм,но почему то Динамо Киев (блазні),согласитесь интересно получается
Andrey Ilyashenko
- От насправді ДК блазні. Легкий календар, Навіть у Кубку зараз не грають. Це ж бля таке діло грати 2а матчі на тиждень.  Окрім гидоти такі дії не визивають ні чього. Слабаки, фізичні імпотенти. 
Віктор Коробка
Якщо ще допоможе виходу до групи - то гаразд, але що дали робити? Як групу грати, ЧУкраїни та перенесені ігри? Дуже важко надолужувати буде. 
Bulba_sumkin
Ахах, ну клоуны же. Неявка на матч, -3 очка и до свидания! 
Алексей Кулаков
Синие чайки сдохли. А это мы ещё не начали чемпионат. Но с турками шансов ноль.
 
apepa
Беспередельщина от суркисов. Как же они уже всех достали в Украине!
Злий Глобинець
Даремно вони так. Хоч один треба було зіграти. Бо який у динамівців ігровий тонус тоді буде? Таке, ніби вони сезон і не починали.
Роман
Клоуни. При цьому турків не пройдуть