Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
|
1554
4

Вердер – Баварія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Поєдинок відбудеться 18 серпня о 21:30 за Києвом

Вердер – Баварія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
Getty Images/Global Images Ukraine

18 серпня на «Везерштадіон» пройде матч 1-го туру Бундесліги 1 Німеччини, в якому «Вердер» зустрінеться з «Баварією». Старт поєдинку заплановано на 21:30 за київським часом.

Вердер

Команда була змушена провести позаминулий сезон у Бундеслізі 2. Але саме там її очолив Оле Вернер, який, по-перше, підняв з ходу музикантів назад, до елітного дивізіону, по-друге, зміг впевнено залишити її там за підсумками 2022/2023, зайнявши 13 місце. Бентежить тільки те, що потужним був старт, а потім здали оберти і несподівано результативний Фюлкруг, та його партнери, закінчили так високо та комфортно, по суті, за рахунок старих запасів. Влітку, особливо не витрачаючи гроші, вдалося непогано посилитися. З Фортуни прийшов Ковнацкі, що був одним із найкращих нападників минулого розіграшу Бундесліги 2. Крім того, з Ліверпуля в Німеччині вільним агентом перебрався Набі Кейта, якому точно хочеться відновити свою репутацію після не найкращих років в Англії.

Баварія

Клуб начебто отримав вкрай серйозний дзвіночок минулого сезону. За великим рахунком, чергову срібну салатницю вона не завоювала, а де-факто отримала в подарунок від головного суперника, дортмундської Боруссії. Та лідирувала перед останнім туром, і якби не здулася у вирішальному поєдинку, то заслужено стала б чемпіоном. Але, зміцнивши оборону 50-мільйонним Кімом та зміцнившись за рахунок конкурентів, безкоштовно підписавши Геррейру з Боруссії та Лаймера з РБ Лейпциг. Але Тоттенхем дотиснули лише минулої п'ятниці, і рекордно дорогий Кейн фактично перебирається з англійського корабля на німецький бал. А сезон почали за Нойєра, що все ще не відновився, при проданому Зоммері. У Суперкубку і це відгукнулося, але 0:3 тільки таким не пояснити – новий провал за Тухеля.

Статистика особистих зустрічей

Баварія чудово грає з Вердером. Що довела і минулого сезону – 2 перемоги, у тому числі й 6:1 вдома.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що перемога дістанеться чемпіону. Але з урахуванням проблем в обороні останнього напрошується ставка на обидві команди заб'ють (коефіцієнт - 1,6).

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
antt
Чого немаєпропусківміжсловами???
antt
Сьогодні   проанонсую також в кого немає  сетанти тоді  каналsat1 (Астра19.2). Навіть для   німці в один матч напівсезонабезплатно.
Voxa Hvedyk
Баварія👍
pol-55
Ну що ж, подивлюсь ігри Баварії з Г.Кейном в цьому сезоні.