Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
320
0

В’ячеслав БОБРОВ: «Треба продовжувати стояти на своїх правилах»

Український баскетболіст – про виступ збірної у пре-кваліфікації Олімпіади-2024

В’ячеслав БОБРОВ: «Треба продовжувати стояти на своїх правилах»
fiba.basketball. В’ячеслав Бобров

Форвард збірної України В’ячеслав Бобров поділився враженнями від гри з командою Туреччини (72:85), а також розповів про очікування від матчу з хорватами за вихід у фінал відбору.

«По-перше, хочу подякувати всім, хто вболіває за нас. Ми провели три гарні гри, виходили грати тільки на перемогу. Туреччина намагалася затиснути нас своїми розмірами. У них був Альперен Шенгюн, втримати якого не вдалося. Він багато забив і через мене, хоча ми намагалися його стримувати. Але клас він свій показав.

Ми отримали багато інформації з цього матчу: головне – те, що ми можемо грати проти будь-якої збірної, не важливо, хто наш суперник. Треба продовжувати стояти на своїх правилах, що ми і робили протягом трьох матчів. Тренер нам дає віру в себе, говорячи про те, що немає суперника, якого ми не можемо обіграти.

Так, у Хорватії є такі явні лідери такі, як Шаріч, Зубац, Хезонья, Сміт – це гравці НБА та Євроліги. Але ми будемо грати в свою гру, не дозволятимемо їм отримувати вільні кидки, робити легкі передачі. Ми будемо боротися, важливо в цьому виграти підбирання, виграти протистояння під кільцем та не дозволяти їм спокійно заходити в нашу трисекундну. У нас одна єдина ціль – це перемога», – розповів Бобров.

Гра Хорватія – Україна відбудеться у п’ятницю, 18 серпня, початок – о 17:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.