Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 29 серпня 2023, 17:14
12126
0

Хуст попрощався з воротарем. Маркевич пропонував викликати його до збірної

Дебютант Першої ліги продовжує втрачати ключових виконавців

| Оновлено 29 серпня 2023, 17:14
12126
0
Хуст попрощався з воротарем. Маркевич пропонував викликати його до збірної

Як стало відомо Sport.ua, слідом за нападниками Василем та Петром Луцівими розташування «Хуста» залишив основний голкіпер команди Арсен Білименко.

22-річний вихованець харківського футболу минулого сезону завоював із «Хустом» срібло Другої ліги. До цього Білименко грав за «Металіст 1925» та «Вовчанськ».

У стартових трьох турах дебютного для себе сезону Першої ліги закарпатці набрали 1 очко і посідають у своїй групі 8 місце з 10.

Білименко виходив на поле у перших двох матчах, з «Карпатами» (0:1) та «Епіцентром» (0:1). При цьому після гри у Львові наставник господарів Мирон Маркевич заявив: "Після сьогоднішнього матчу воротаря "Хуста" можна викликати до збірної України".

Таким чином, з моменту старту сезону "Хуст" попрощався вже з чотирма футболістами. Ще до Білименка та братів Луцівих команду після трьох років у клубі залишив нападник Михайло Фляшко.

Найближчої суботи «Хуст» прийме «Агробізнес». У закарпатців перед цією грою залишився лише один здоровий воротар — 20-річний Владислав Рябенко. У заявці команди є ще досвідчений Ігор Левченко, але зараз екс-голкіпер «Олімпіка», «Зорі», «Маріуполя» та запорізького «Металурга» перебуває у лазареті.

Оцініть матеріал
(123)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.