Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 17 серпня 2023, 00:32
276
3

Тренер Славії: «Дніпро-1 – це сильна команда. Вони планують помститися»

Індржих Трпішовськи взяв участь у прес-конференції перед грою ЛЄ

| Оновлено 17 серпня 2023, 00:32
276
3
Тренер Славії: «Дніпро-1 – це сильна команда. Вони планують помститися»
scdnipro1.com.ua. Індржих Трпішовськи

Наставник празької «Славії» Їндржих Трпішовськи взяв участь у прес-конференції у м.Кошиці (Словаччина) напередодні поєдинку команди проти Дніпра-1 в Лізі Європи.

– Якуб Громада придбав для своїх друзів та родичів 40 квитків. Чи вийде він завтра у стартовому складі?

– Він заплатив багато за ці квитки, але це не гарантує йому місце у стартовому складі (посміхається), Хоча він знаходиться у дуже гарній формі, і збори це підтвердили. До речі, коли ще «Дніпро» грав з «Панатінаїкосом» у Кошицях він мені доповів, що Кошице – його рідне місце, і якщо ми будемо грати із дніпрянами, то зіграємо саме там. Почекаємо до завтра, коли вже буде відомий стартовий склад.

– Чи зможуть повернутися до складу ті гравці, які були до цього травмовані?

– Ще буде тренування, але що стосується Ондржея Лінгра, то він перед матчем із «Банніком» був готовий на 25-30 відсотків і цього не було достатньо для того, щоб він зіграв. З нашим фізіотерапевтом ми порадились і вирішили, що не зможемо його використати у завтрашньому матчі. Це дуже прикро для нас.

– Як ви оцінюєте шанси на прохід у наступний раунд?

– Після першої гри, яка закінчилася з рахунком 3:0 на нашу користь, у нас є певна перевага і ми знаходимося у більш вигідній позиції. Але ми поважаємо суперника і ми хочемо цю перевагу зберегти і покращити. Завтра у нас буде такий же настрій, як і на першу гру, незважаючи на перевагу в рахунку. Хочу зазначити, що «Дніпро-1» – це чудова команда, в якій багато сильних індивідуально гравців. Завтра вони будуть грати при домашній атмосфері і подивимося, як це буде. Наша ціль – пройти як можна далі і забезпечити собі місце у груповому раунді Ліги Європи.

– Що можете сказати про зміни в «Дніпрі-1» і чого від них чекати?

– «Дніпро-1» – це сильна команда, і вони прагнуть довести те, що перша гра була помилковою, і планують помститися за цей прикрий для них результат. Вони зробили розбір матчу, можливо випустять інших гравців у стартовому складі, і треба зазначити, що у них сильній підбір виконавців. «Дніпро-1» до цього на рівних грав з «Панатінаїкосом», який напередодні переміг «Марсель», і це ще раз доводить якість команди. Ми з ними теж зіграли, і уявляємо, що може представляти з себе наш суперник. Завтра для нас головне – зберегти той гандикап, що у нас є Можливо, ми перебудуємося під більш захисний варіант гри, щоб зберегти результат.

– Відомо, що фани «Кошице» є друзями з фанами «Спарти», яка є принциповим суперником для фанів «Славії». Яку ви чекаєте реакцію від них?

– Нас вчора вже зустріли фанати із Кошиці біля нашого готелю. Дуже багато людей там зібралося. Сподіваюся на підтримку фанатів Кошиці, а те, що вони дружать із «Спартою» не зіпсує ту підтримку, котру ми можемо отримати.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
nivavn
Та не очкуйте, там так мстя, що Ви ще штук п'ять закотите  
alex55
кому будут мстить эти колхозники? Минаю, Оболони?
Vitaliy Shevchenko
Можете ставити захисника на ворота, вас турбувати не будуть. До речі, якщо Качараба та Таловеров їм не потрібні навіть для ротації, то уявляєте що з ними зробить мотивований резерв? Дніпро-1 спасе тільки ЗСУ на фронті, чехи як наші друзі, не захочуть розчаровувати українців, тому перемога Славії на мінімалках.