Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 16 серпня 2023, 22:59
1812
0

У суботу буде дербі. Нагорняк втратив лідерів перед матчем із Поділлям

«Епіцентр» під керівництвом Сергія Нагорняка успішно розпочав сезон

| Оновлено 16 серпня 2023, 22:59
1812
0
У суботу буде дербі. Нагорняк втратив лідерів перед матчем із Поділлям
ФК Епіцентр. Сергій Нагорняк

«Епіцентр» під керівництвом Сергія Нагорняка успішно стартував у чемпіонаті та Кубку (чотири перемоги та нічия), але втратив важливих гравців

Як стало відомо Sport.ua, у суботньому дербі з «Поділлям» команді з Кам'янця-Подільського не допоможуть одразу кілька основних виконавців.

З трепетом у клубі чекають на результати поглибленого медобстеження центрального півзахисника Миколи Миронюка – у колишнього гравця «Волині» підозра на серйозну травму.

Краще справи у захисника Владислава Крістіна, який ще в першому матчі сезону з «Металістом» пошкодив гомілковостоп. Однак і він «Епіцентр» поки не помічник.

Під питанням участь у обласному дербі ще одного крайнього захисника Олександра Климця. У вівторок літній новачок команди (попереднього сезону грав за «Карпати») пропустив кубковий матч в Івано-Франківську.

Крім вище названих, у заявці «Епіцентру» значиться лише 18 футболістів, два з яких – воротарі. До речі, найближчим часом клубний ростер має поповнити ще одного голкіпера – 17-річного Гліба Бушняка. Контракт із ним уже підписано, але треба дочекатися документів з Іспанії, де футболіст грав на аматорському рівні з грудня минулого року.

Епіцентр у перших трьох турах чемпіонату набрав 7 очок, обігравши на виїзді Металіст (1:0) і Хуст (1:0) і зігравши вдома внічию з Агробізнесом (1:1). У Кубку України команда Сергія Нагорняка вже здолала два етапи, пройшовши «Металіст» (2:1) та «Прикарпаття» (2:1). При цьому обидва кубкові протистояння кам'янчани провели на полях суперників.

Матч 4-го туру Першої ліги Поділля – Епіцентр відбудеться 19 серпня. Початок – о 16:30.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.