Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 серпня 2023, 19:20
1331
0

АРІЕЛЬСОН: «Мене вразила Українська Прем’єр-ліга своєю інтенсивністю»

Форвард-новачок «Полісся» дав перше інтерв’ю у новому клубі

| Оновлено 16 серпня 2023, 19:20
1331
0
АРІЕЛЬСОН: «Мене вразила Українська Прем’єр-ліга своєю інтенсивністю»
ФК Полісся Ариельсон

Бразильський форвард-новачок житомирського «Полісся» Аріельсон у першому інтерв'ю після переходу розповів про себе, свої ігрові якості та порівняв УПЛ із чемпіонатом Бразилії.

Охарактеризуй себе як гравця, які саме футбольні якості в собі ти виділяєш?

– Про мене говорять, що я достатньо швидкий футболіст, який гарно вправляється з м'ячем, гарно відчуває позицію і гарний у завершенні. Додам, що мені подобається не лише завершувати, а й асистувати партнерам.

В «Поліссі» грає ще не так багато іноземців. Як зараз проходить процес твоєї адаптації, з ким ти вже спілкувався і які в тебе перші враження від клубу, що варто покращити з нашого боку?

– Наразі я добре познайомився з Бені Макуана, він поки єдиний легіонер в команді. Але я не можу сказати, що ми не спілкуємось з іншими футболістами. Усі мене зустріли дуже по-доброму і тепло мене прийняли. Мене вразив тренувальний центр. Я вже проводив тренування з командою і я приємно здивований працездатністю, навченістю усіх футболістів. Можу сказати, що я з нетерпінням чекаю виходу на поле і першої гри у футболці клубу «Полісся».

Як би ти описав український чемпіонат та що б ти виділив в українських командах?

– У мене була інформація по чемпіонату Прем'єр-ліги. Хочу зауважити, що мене вразила Українська Прем'єр-ліга своєю інтенсивністю. Це чемпіонат, турнір, в якому висока конкуренція. Я можу порівняти з Чемпіонатом Бразилії, і я хочу сказати, що багато матчів за інтенсивністю, за рівнем конкуренції, не поступаються УПЛ. Тому я дуже хочу спробувати свої сили.

Чи є гравці, на яких ти орієнтуєшся у футболі?

– Я слідкую за Карімом Бензема. Мені дуже подобається багато його якостей: як він поводиться, як грає, як він поводиться у штрафному майданчику, як він діє у завершальній стадії атаки, як він діє, асистуючи партнерам. Я можу сказати, що у нього практично немає слабких місць, як у гравця і нападника.

Який стиль футболу тобі найбільше подобається і який ти вважаєш найбільш актуальним для сучасного футболу?

– За моєю позицією зрозуміло, що футбол атакувальний, комбінаційний, з багатою кількістю моментів, з великою можливістю зі взяття воріт. Але футбол - це не тільки атака, потрібен баланс. Звісно, мені простіше говорити про атакувальні дії, де я почуваюсь вільно. Що стосується позиції та використання вільного простору, що стосується виходу на точку, де можна найкраще завершити або передати партнеру.

Зараз Україна веде війну проти росії, яка хоче захопити частину нашої країни. Яке у тебе ставлення до цієї ситуації і що ти дізнавався про ситуацію тут перед тим, як приїхати в «Полісся»?

– Напевно, уже усім відома ця ситуація. До пропозиції та вже після, я цікавився. Це жахливо, що війна в країні. Війна — це завжди погано, але я вже тут. Сподіваюся, що своєю формою і своїм ставленням до гри, я принесу людям радість в цей важкий час.

ВІДЕО. Інтерв'ю Аріельсона

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті відреагував на слова Касільяса, що Лунін має зіграти у фіналі ЛЧ
Футбол | 11 травня 2024, 10:48 3
Анчелотті відреагував на слова Касільяса, що Лунін має зіграти у фіналі ЛЧ

«Реал» зіграє з «Боруссією Д» 1 червня у фіналі головного єврокубка

Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар – чемпіон, Динамо стартуватиме з Q2 ЛЧ
Футбол | 12 травня 2024, 06:00 20
Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар – чемпіон, Динамо стартуватиме з Q2 ЛЧ

Шахтар отримав право зіграти в Q4 ЛЧ, але може потрапити відразу до основи

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.