Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

МОНФІС – про травму: «Фізіо дуже допоміг. Сказав, що зв'язка в порядку»

Французький тенісист заспокоївся і зміг довести матч до перемоги

МОНФІС – про травму: «Фізіо дуже допоміг. Сказав, що зв'язка в порядку»
Getty Images/Global Images Ukraine. Гаель Монфіс

Французький тенісист і чоловік Еліни Світоліної Гаель Монфіс у першому раунді Мастерса в Цинциннаті обіграв британця Кемерона Норрі.

У середині першого сету Монфіс під час виконання дроп-шоту, як йому здалося, травмував ліве коліно, внаслідок чого він сіпнувся від болю і почав сильно кульгати.

«Фізіо, коли вийшов на корт, дуже допоміг, якщо чесно. Він сказав мені, що зв'язка в порядку, все нормально, начебто все стабільно. Він більше заспокоював мене в цьому плані, що, можливо, все не так уже й погано.

Мені потрібно було викинути це з голови і залишатися зосередженим. Я почувався добре всі ці тижні... Я вірив, що зможу виграти навіть із цим болем, і я зробив це», – сказав француз.

Монфіс зізнався, що ліве коліно все ще турбує його, і повідав про свою багаторічну боротьбу за збереження гарної форми і постійний графік виступів.

«Говорити про це досить складно, тому що важко бути на місці спортсмена. Люди бачать тільки хороше. Спортсмени завжди посміхаються, завжди показують шоу, харизму, перемоги, послідовників, красиві фотографії та все таке. Їх ніколи немає поруч, коли йде дощ, коли тренер кричить на тебе, що тобі потрібно працювати, і таке інше.

Вони думають, що ми роботи. Типу, ось це так, ми прокидаємося і з величезним задоволенням біжимо на годинну пробіжку і займаємося фітнесом.

Деякі дні бувають складнішими, як і у всіх. У цьому ми кращі як спортсмени, тому що у нас є ця дисципліна», – сказав Гаель.

У другому раунді Монфіс зіграє проти австралійського тенісиста Алекса де Мінаура.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Игорь Городищев
Козак ! )..
Рашисти там пишуть "suit monkey" - так це вони і є ...! )