Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 14 серпня 2023, 22:35
3069
17

Костюк завершила виступи на турнірі в Цинциннаті в одиночному розряді

Марта Костюк програла Жасмін Паоліні

| Оновлено 14 серпня 2023, 22:35
3069
17
Костюк завершила виступи на турнірі в Цинциннаті в одиночному розряді
Марта Костюк, TennisMaster

Українська тенісистка Марта Костюк з рахунком 2:6, 1:6 поступилась італійці Жасмін Паоліні в першому колі турніру WTA 1000 в Цинциннаті.

Для Костюк це вже друга поразка від Паоліні в трьох матчах. Минулого року в Цинциннаті українка переграла італійську тенісистку, але програла їй на турнірі в румунській Клуж-Напоці.

Таким чином, Марта Костюк припинила виступи в Цинциннаті в одиночному розряді, але продовжить виступати в парах, де грає разом з француженкою Каролін Гарсією.

WTA 1000. Цинциннаті (США). Хард. Перше коло

Жасмін Паоліні (Італія) – Марта Костюк (Україна) – 6:2, 6:1

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
introvert
Марті грати сьогодні не хотілось, тож вона вирішила себе і не змушувати. Напрочуд раціональна дитина. Аж завидки беруть.
Щоправда, подорослішати з таким підходом навряд чи вийде. В тому клятому дорослому світі чи не кожен день доводиться щось робити через не можу.
Александр Науменко
Ментально Марта не переможець. Щоб бути топом треба коряжитись, гризти землю, перемагати біль, незручності... А навіщо? Є непоганий контракт зі спонсорами, модна екіпіровка, фотки, селфі, ще й за теніс щось капає..., а в голові, нажаль, порожньо. Сумно.
kollekciy
Щоб не було всіх оцих коментів, я ще в кінці турніру Інтернешинал в Празі писав, що краще б Марта грала там, бо сітка там була така що, навіть така Марта могла там виграти. Потім казав Марті їхати в Польщу з Ястремською, та ставати там національним героєм замість Даяни, далі Челенжер зараз де Катерина грає, і так до шолому. Скрізь вигравала б, і всі були б задоволені. Але ж ні треба лізти всю кар'єру на одні Прем'єри і за 6 років жодного разу не виграти 2 гри на прем'єрі.       
Stanislav Matusevych
Чергова ганьба перед ЮСО. Є хороші шанси у всіх трьох повторити Монреаль. Хіба тільки Еліна згадає про статус першої ракетки України.
Трегубов Дмитро
Зато Байндль давно виграла, але про це не пишуть. Хейт більше розганяє сайт.
Олександр Радченко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Первый Среди Равных
Вилетіла в першому раунді Цинциннатті, перед тим вилетіла в першому раунді Монреаля, перед тим повинна була вилетіти в першому раунді Вашингтона (два матчбола у суперниці), два раунда на Уімблдоні, а перед тим вилетіла в першому раунді в Бірмінгемі і вилетіла в першому раунді РГ. 
Vitason
Безвольная игра,даже не пыталась бороться,как-то никак,проиграть проще чем пытаться биться и доказывать что ты лучше , очень грустно!!
Nostradamus
Звідки в цієї колгоспниці такий рейтинг?? 
Camlann
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Sashamar
Давно не дає спокою одна думка: чи не заважає Марті те, що вона занадто активістка (зверніть увагу, в українській нема точного відповідника слову "общественница"). Пам'ятаєте виступ у Верховній Раді в 13 років? Отож.
Вона запізнилася народитися. Свого часу такі йшли по комсомольській лінії.