Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 14 серпня 2023, 12:36
17106
30

ОФІЦІЙНО. Реал підписав конкурента Луніну

Кепа Аррісабалага приєднався до королівського клубу

| Оновлено 14 серпня 2023, 12:36
17106
30
ОФІЦІЙНО. Реал підписав конкурента Луніну
Getty Images. Кепа

Мадридський «Реал» офіційно оголосив про підписання 28-річного іспанського воротаря «Челсі» Кепи Аррісабалаги. Гравець приєднається до клубу на правах річної оренди без права викупу.

На такий крок «вершкових» змусила піти травма основного голкіпера Тібо Куртуа. Нагадаємо, під час тренування бельгієць розірвав хрестоподібні зв'язки і вибув до кінця сезону. У першому матчі сезону проти «Атлетіка» ворота «Реала» захищав українець Андрій Лунін. Гра закінчилася з рахунком 2:0 на користь королівського клубу.

В минулому сезоні Кепа відіграв 39 матчів в усіх турнірах і пропустив у них 45 м'ячів. У 12 іграх іспанець залишив свої ворота на замку.

Цікаво, що у Аррісабалаги більше матчів в другому іспанському дивізіоні (59), ніж в першому (53).

Оцініть матеріал
(123)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Рух – Чорноморець. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 19 травня 2024, 06:20 2
Рух – Чорноморець. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Рухівці вдома «Чорноморець» ще не перемагали

Як вони рахували? Суддівські записки: ледь не скоїли пограбування Усика
Бокс | 19 травня 2024, 03:43 14
Як вони рахували? Суддівські записки: ледь не скоїли пограбування Усика

Один із трьох суддів несправедливо віддав перемогу Тайсону Ф'юрі

Коментарі 30
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andrew
Не конкурента, а підписав голкіпера, що буде основним.
Шо ще треба, щоб Лунін зрозумів, як до нього ставляться
Alex T
Та ладно хорош ныть, если уровень его позволит то будет основным если нет, то о чем речь вообще?
pytlak1990
Лунін в Реалі! Я б хотів бути резервістом Луніна, тобто третім воротарем!)
Serhii P.
Кепу виперли з команди - середняка англійської Прем'єр Ліги, про що ми взагалі говоримо? Його рівень не вразив босів "Челсі", з чого ви вирішили, що він одразу стане основним в "Реалі"? Я не вважаю, що він сильніший Луніна.
anacreon
Це дуже фігово. Найгірший з варіантів.  Краще би 32-річного пенсіонера підписали.  Там легше конкурувати. А не цього молодого Кепу.Хоч хто краще за Куртуа, звичайно. Бо там взагалі без шансів було якось пробитися. Але Анчелотті зараз цього досвідченого Кепу  почне ставити. Надія на те, що Кепа у Челсі постійно мав якісь проблемі і його тренери саджали на лавку і ставили конкурента. Може і тут так буде. Якщо буде пропускати легкі м'ячі і по 3 голи за матч, то може Анчелотті почне міняти і Луніна теж ставити.
Не міг Куртуа у вересні травмуватися? Так невчасно під час вікна. Що ж ти так, носатий? Підвів нас всіх
А Челсі що тепер будуть робити?
Vitason
Луніну тепер потрібно доказувати,Кепу потрібно садити на лавку,якщо він цього не зможе ,тоді які ще розмови про Луніна в Реалі,це шанс довжиною у півроку,так що дерзай Андрюха,кращого моменту в твоїй кар'єрі не буде ти повинен це розуміти!!!
naverland
Как и говорил раньше, Макс для Лунина это первые 2 игры.
Cruyff
Все ж Ларісабродяга, підстрахувались
D.Lanskoy
Це погані новини, це означає, що Реал не довіряє Луніну зовсім. Я впевнений на 99%, що саме Кепа буде стояти першим номером, поки Куртуа не одужає. Дуже розчарований в Луніні, у нього не тільки немає амбіцій стати першим номером і мати ігрову практику в іншому клубі - в нього немає елементарної гідності піти, коли всі просто в обличчя йому кажуть, що йому не бути першим в Реалі!
Octopus
Никто и не сомневался, что подпишут, только блаженные верили в обратное,
Анчелотти наглый лгун, который смотрит тебе в глаза и врет. Но с другой стороны, он отвечает за результат, а ложь в лицо это часть футбола. Гвардиола к примеру возвел ложь в степень абсолюта, это один из мощнейших инструментов в его инвентаре. Он всегда нахваливает противника даже откровенно слабого, потом уделывает его 5:0 и рассказывает, что это было очень тяжело. Он нахваливал Артету, зная, что размажет его во всех турнирах.
То же самое и с Луниным сделал Анчелотти, который никогда не собирался делать его основным.
acfred
Це нормально - довіряють Луніну чи ні, бо шо буде як травмується ще один голкіпер (нікому нічого не бажаю) - ставити з молодіжки? шукати вільного агента? ... потрібні два гравця-голкіпера "на ходу"... тим паче його взяли без права викупа поки-що, а у Луніна ще рік контракту лише... і як буде  після травми грати Куртуа ? тому поки це більше питань ніж відповідей - вже в міжсезоння можуть бути зміни на цій позиції ...
odiniznashih
С чего это все решили, что Кепу взяли на место первого? Он что крутой воротник.
Теперь все в руках Андрея - играть уверенно и не косячить и место первого у него
Xvalenok03
1. В лунина не верят и покупают сильного вратаря.
3. В реале, в команде, есть и второй вратарь, лунинн, и третий, и четвёртый. 
Но покупают кепу. 
Vitason
Андрій ти повинен садити на лавку цього Кепу, чипляйся ,це твій останній шанс, другого не буде,докажи ,що ти вартий грати в Реалі стій так ,щоб потім і   з Куртуа не знали ,що робити !!!
Romeo Serhi
Адепты Лунина,ау🤣🤣🤣
PPavlo
Поставьте себя на место руководства Реала. У вас вылетел на год основной вратарь. У вас есть хороший вратарь на подмену. Но что случиться если по ходу сезона будет травма и у него? Будете с молодёжи кого-то тянуть, а ему на подмену из юниорской команды? Логично, что нужно брать вратаря способного сразу сыграть, хоть даже и на подмену Лунину. Теперь главный вопрос: какого вратаря брать? Какого нибудь середнячка чтобы мог подменить второго вратаря команды, если что-то случится? Но вы же руководство Реала, а не условного Вальядорида. Понятно что надо брать лучшее из того что есть на рынке на данный момент. Обратите внимание что Аррисабалагу взяли на год без права выкупа. Т.е. каких-то планов они на него не строят, но в команде должно быть два вратаря способных играть на высоком уровне. Так что вполне нормальное поведение руководства Реала, если вы конечно способны видеть дальше своего носа.
McLay
В Реалі ніхто не зветає уваги на амбіції ''фанів'' Шахтьора і Луніна, а тверезо оцінюють здібності своїх воротарів.
Bender
Все логично Анчелотти давно сказал что ему нужен другой вратарь вместо Лунина. Но Андрей все мечтает и не хочет принимать реальность 
nick07
та логічно що когось мали підписати. Навіть якби ЛУнін став основним, то він не застрахований від травм, а граючи на 3 фронти і бажаючи вигравати на всіх фронтах, то жоден клуб не буде опиратись лише на 1 гравця на даній позиції
Кепа Ларисабродяга
все равно... для Лунина это точно шанс, потому что кепа однозначно не такой стабильный и сильный как куртуа... так что в честной борьбе Лунин вполне может его подвинуть