Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
679
0

Кадіс – Алавес. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 14 серпня о 20:30 за Києвом

Кадіс – Алавес. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

14 серпня на «Нуево Міранділла» пройде матч 1-го туру Прімери, в якому «Кадіс» зустрінеться з «Алавесом». Старт поєдинку заплановано на 20:30 за київським часом

Кадіс

Клуб у 2020-му році зміг повернутися до Ла Ліги після паузи у півтора десятиліття. З того часу у нього завдання не змінюється: просто продовжити собі прописку там ще на сезон. І попередня темпорада склалася для жовтого субмарину вдало. В умовах щільної конкуренції у нижній частині таблиці вони змогли набрати 42 очки нарівні з такими опонентами, як Хетафе і навіть Валенсія. Не дивно, що Серхіо Гонсалес Соріано залишається на тренерській посаді. Цього разу йому належить придумати, як замінити найкориснішого гравця, Тео Бонгонда, що став влітку спартачем (пішов і Чоко Лосано, але він минулого сезону явно здав, забивши лише одного разу). Виручені гроші витратили в основному на те, щоб викупити контракти Гвардіоли та Ескаланте з Марті, які вже грали тур. А так новачки приходять у форматі оренд, у тому числі й Дарвін Мачіс. Або, як і Мвепу, підписуються вільними агентами.

Алавес

Команда змогла не застрягти у Сегунді. Хоча шлях назад для пожирачів бобів цього разу був досить непростим. Вони виявилися лише 4-ми в підсумковій таблиці, нехай і відставши всього на 1 бал від Лас-Пальмаса, що піднявся безпосередньо. Після цього представник Віторії пройшов 2-раундовий плей-оф, вибивши Ейбар (2:0 вдома після 1:1 на виїзді) і дотиснувши у вирішальній спарці Леванте. Після пари нульових нічиїх жаби вже готувалися святкувати – за регламентом, бити пенальті не довелося б, їх оголосили б переможцями через вище місце у Сегунді. Але на 120+9 хвилині Вільялібре відзначився з точки, призначеної за гру рукою. Там драматично оформивши підйом, Алавес почав зміцнюватися: з Реала прийшли Марін і Бланко, з Атлетіко – Джуліано Сімеоне, із Сосьєдада – Гевара, а за Мараша Альмерії віддали півтора мільйони відкупного.

Статистика особистих зустрічей

Восени 2021-го року Алавес виграв 1-й матч із 10 очних поєдинків. Втім, у другому колі того сезону була нова перемога Кадіса.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що приймаюча сторона має всі шанси зберегти хорошу статистику з Алавесом. Погодимося та поставимо на перемогу господарів арени (коефіцієнт – 2,16).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.