Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
681
0

Кадіс – Алавес. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 14 серпня о 20:30 за Києвом

Кадіс – Алавес. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

14 серпня на «Нуево Міранділла» пройде матч 1-го туру Прімери, в якому «Кадіс» зустрінеться з «Алавесом». Старт поєдинку заплановано на 20:30 за київським часом

Кадіс

Клуб у 2020-му році зміг повернутися до Ла Ліги після паузи у півтора десятиліття. З того часу у нього завдання не змінюється: просто продовжити собі прописку там ще на сезон. І попередня темпорада склалася для жовтого субмарину вдало. В умовах щільної конкуренції у нижній частині таблиці вони змогли набрати 42 очки нарівні з такими опонентами, як Хетафе і навіть Валенсія. Не дивно, що Серхіо Гонсалес Соріано залишається на тренерській посаді. Цього разу йому належить придумати, як замінити найкориснішого гравця, Тео Бонгонда, що став влітку спартачем (пішов і Чоко Лосано, але він минулого сезону явно здав, забивши лише одного разу). Виручені гроші витратили в основному на те, щоб викупити контракти Гвардіоли та Ескаланте з Марті, які вже грали тур. А так новачки приходять у форматі оренд, у тому числі й Дарвін Мачіс. Або, як і Мвепу, підписуються вільними агентами.

Алавес

Команда змогла не застрягти у Сегунді. Хоча шлях назад для пожирачів бобів цього разу був досить непростим. Вони виявилися лише 4-ми в підсумковій таблиці, нехай і відставши всього на 1 бал від Лас-Пальмаса, що піднявся безпосередньо. Після цього представник Віторії пройшов 2-раундовий плей-оф, вибивши Ейбар (2:0 вдома після 1:1 на виїзді) і дотиснувши у вирішальній спарці Леванте. Після пари нульових нічиїх жаби вже готувалися святкувати – за регламентом, бити пенальті не довелося б, їх оголосили б переможцями через вище місце у Сегунді. Але на 120+9 хвилині Вільялібре відзначився з точки, призначеної за гру рукою. Там драматично оформивши підйом, Алавес почав зміцнюватися: з Реала прийшли Марін і Бланко, з Атлетіко – Джуліано Сімеоне, із Сосьєдада – Гевара, а за Мараша Альмерії віддали півтора мільйони відкупного.

Статистика особистих зустрічей

Восени 2021-го року Алавес виграв 1-й матч із 10 очних поєдинків. Втім, у другому колі того сезону була нова перемога Кадіса.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що приймаюча сторона має всі шанси зберегти хорошу статистику з Алавесом. Погодимося та поставимо на перемогу господарів арени (коефіцієнт – 2,16).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Ерлінг Голанд шукає нове житло разом зі своєю дівчиною
Футбол | 10 жовтня 2024, 06:19 1
ФОТО. Ерлінг Голанд шукає нове житло разом зі своєю дівчиною

Норвезький нападник Манчестер Сіті вибрався на оглядини нового будинку зі своєю гарячою подругою

Один шанс на мільйон. Чому українська молодіжка ще не вийшла на Євро
Футбол | 10 жовтня 2024, 19:30 8
Один шанс на мільйон. Чому українська молодіжка ще не вийшла на Євро

Незважаючи на початкові розрахунки, знайшовся один малоймовірний сценарій

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.