Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 15 серпня 2023, 15:47
2132
0

Ман Юнайтед – Вулверхемптон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 14 серпня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 15 серпня 2023, 15:47
2132
0
Ман Юнайтед – Вулверхемптон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

14 серпня на «Олд Траффорд» пройде матч 1-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Манчестер Юнайтед» зустрінеться з «Вулверхемптоном». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом

Манчестер Юнайтед

Команда після провалу позаминулого сезону пішла на серйозні кроки. Глейзери зробили ставку на тен Хага, і під нього купували недешевих футболістів на кшталт Антоніо чи Каземіро. Ерік багато змінив, наприклад, посадив у запас Роналду і Магуайра (перший у результаті зі скандалом пішов). Але головне все це виправдалося результатом. Нідерландець хіба що у Лізі Європи невдало виступив – англійці знову не змогли пройти Севілью, вкрай незручного для себе суперника. Але при цьому червоні дияволи ще взимку виграли титул у вигляді Кубка Ліги, а в АПЛ закінчили в зоні Ліги чемпіонів, 3-ми. Не дивно, що дали добро на нову партію недешевих новобранців - Онана (пряма заміна Де Хеа, що пішов вільним агентом), Маунта, Хейлунда. І до кінця літа має бути ще мінімум пара гучних підписань, втім, при оформленні продажів.

Вулверхемптон

Клуб намагається знову зі борця за виживання перетворитися на грозу авторитетів. Рік тому у вовків спочатку нічого не виходило, але вони таки вмовили перебратися на Туманний Альбіон Лопетегі. Юлен, як мінімум, підняв своїх нових підопічних із самого дна турнірної таблиці АПЛ на цілком комфортне 13-те місце у підсумковій турнірній таблиці. Але які були плани? Бентежить те, що вони відпустили не лише Рауля Хіменеса, що так і не повернув форму після тяжкої травми, а й Рубена Невеша. При цьому нікого не підписували, окрім викупу контракту Бубакара Траоре, що й так був тут минулого сезону, в оренді. Хіба що Доерті повернувся, що не знайшов себе ні в Тоттенхемі, ні в Атлетіко. Очевидно, іспанцю обіцяли інше, і напередодні старту сезону він розриває контракт! Не найкращий сигнал про ситуацію всередині Вулвз, м'яко кажучи.

Статистика особистих зустрічей

У січні минулого року Вулверхемптон виграв, причому на Олд Траффорд. Але тричі раніше і обидва рази минулого сезону перемагав МЮ.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають на опір з боку гостей. З урахуванням відставки їхнього тренера, можна брати варіант з форою -1,5 гола на МЮ (коефіцієнт - 1,99).

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.