Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 14 серпня 2023, 10:54
34493
32

Фанати Челсі знищили Мудрика після гри з Ліверпулем

Не пробачили йому нереалізованого моменту

| Оновлено 14 серпня 2023, 10:54
34493
32
Фанати Челсі знищили Мудрика після гри з Ліверпулем
Getty Images/Global Images Ukraine

13 серпня о 18:30 пройшов матч 1-го туру АПЛ між командами «Челсі» та «Ліверпуль». Команди грали в Лондоні на стадіоні «Стемфорд Брідж». Челсі та Ліверпуль зіграли внічию, 1:1

Український хавбек синіх Михайло Мудрик вийшов на заміну в другому таймі на 81-й хвилині, а на 90+3-й втратив супершанс стати героєм матчу [відео моменту].

Після гри фанати не пробачили українцю цього та захейтили його в соцмережах.

Оцініть матеріал
(144)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 32
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vovadocent
Хай випускають його більше ніж на 15 хв, може тоді і толк буде.
Бити з тої позиції було важко, бо чудік який віддав Мудрику пас тягнув той м'яч так довго, що віддав (і то схоже з безвиході) його вже тоді, коли зближався Елісон. Що заважало віддати раніше, і Мудрик з його щвидкістю сам би примчав? 
Ну а обвести толком не вийшло, зате пас віддав. Але що зробив з тим пасом його адресат?
Та і взагалі, нема нічого більш непостійного ніж коментарі вболівальників: сьогодні тебе на руках носять, завтра хейтять
Viktor Shuper
фани Челсі хай ідуть нафіг. там не Мудрика вина, а того, хто передачу давав. пас був в незручний момент, треба було раніше віддавати
avk2307
а як відреагує запасний? мінус чи плюс? Вболівальникам Челсі ж не так легко мінусів наставити
Severian742
Ну так коли Стерлінг грає кожен матч у старті не забиває і запорює купу моментів це нормально. А коли Мудрик вийшов на 15 хвилин і не реалізував шанс то хейт від різних 🤡 полився рікою.
Нагадує подібну ситуацію в мадридському Реалі коли Лунін виходить раз у кілька місяців і допустить хоч одну помилку то його відразу змішують з багном а якщо Куртуа допустить таку саму або й гіршу помилку то реакція буде геть інша. 
anacreon
Яка дурна стаття. Не захейтили, а просто приколюються. Твиттер приколюється зі всього і вся кожен матч. Це нехейт, а люди просто пишуть смішні коментарі. В цьому моменті навіть не дали повтора, аби було видно, що завадило забити. Все бачили з відстані.
Мудрик все правильно зробив.  Там затупив партнер, який все бодався і бодався, не віддаючи пас на Мудрика, коли той поряд біг.  Якось вишхтовхав в його сторону, коли вже було незручно і на Мудрику висіли захисники і він не міг пробити, бо вже поротар до нього прибіг. Мудрик ще правильно зробив, що обіграв воротаря і віддав назад на партнера.
⬆️
Штук 10 оголтелых недоумков что то наклацали и это захейтили?)))
 А где  комментарии  спортивных журналистов Англии? 
  Ещё интересно что ливерпульцы про Салаха написали.
Metalist1925
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
александр сашко
Що з казали "вболівальники" про момент у першому таймі, коли з правого флангу атаки Челсі пас прийшов на ногу - зручний!!! І куди пробив "майстер"? Мудрику треба грати повний матч! 
anacreon
Взагалі той факт, что його випустили на 81 хвилині, а не хоч на 72 це погано. Черговий тренер не вірить в нього і випускає дношного Стерлінга та всіх інших. Хоч ні до чого хорошого це не призводило до цього.Челсі треба оприділитися - чи потрібен їм Мудрик чи ні. Якщо ні, то віддавати в оренду на рік. Як Кепу віддали. А не отак, що купити за 70 мільйонів і випускати на 10 хвилин.
При цьому якась незрозумла любов і безмежна довіра до бестолкового Стерлінга, який весь сезон виходив у старті і займав чуже місце. І зараз знову основа і знову нуль голів та ассистів. І знову вийде в основі, а Мудрика випустять на 10 хвилин наступного матчу.
Мудрик має хоч 5 матчів відіграти в основі. І має бути установка шукати його і давати м'яч на забігання.  Навіть при атаках, раз не вміє оборонятися о давати настанову стояти на межі офсафйду і запускати його в забіг одразу, як забали м'яч у суперника біля своїх воріт. Закинули і нехай біжить в контратаку.
icebeer
Бл. Чтоб момент увидеть надо ещё заявку подать. Идтена...
vbrjkf
Затопчуть пацана... Всі ці хейтери або хочуть позмагатися один з одним в дотепності, або не розуміються в футболі. Футбол - гра КОЛЕКТИВНА !!!  Якщо партнер по команді не віддав тобі зручну передачу, або проігнорував твої забігання, або ( що ще гірше) віддав таку передачу, з якою неможливо впоратись, то винуватий не той, хто "запоров" момент після такої передачі, а той, хто її віддавав. Так можна  з любого таланту зробити посередність. Таке буває в командах, де панує нездорова обстановка, що і відбувається зараз у "Челсі". Надіюсь у Почеттіно вистачить тренерської мудрості використати футбольні здібності Мудрика на 100% і очистити команду від лишнього баласту. Мудрику можна тільки побажати психологічної стійкості і не "зламатися" в нинішній ситуації.  
solart1964
Я лично чита восторженные отзывы фанатов Челси про Мудрика после этого матча. Многие пишут, что он за 15 минут остроты создал больше, чем Стерлинг за восемьдесят. Пишут, что он оживил игру. Но почемцу-то автор выбирал именно хейтовые комментарии. Может заказ такой был? Или просто личная неприязнь или зависть.
Умник
До боксинг дейз есть время.
Но Сми и болелы там просто будут уничтожать.
grifon.
ну якщо він коштує дофіга і очікування великі, хіба ні?
232121
Таке, враження, що цим, що пишуть тільки би кістку кинути, привиди тільки обсерати, не журналісти, а  дешеві підстрекателі. ⚽⚽⚽
Микола Гуцуляк
Фанатти челсі тупі алкоголіки, так само нищили Шевчнка... Але з якою хайповою насолодою нібито українськкий сайт лллє бруд на українського гравця😎сильно! І гідно😎не здивуюся, як виявиться, що у «соцсєтях» панують кремлеботи
PETP0
Ще пару таких моментів і піде по арендах. 
Первый Среди Равных
треба враховувати, шо його майже в усіх іграх випускають в самому кінці. 
vovei
По-меньше бы говорили про, посути,  простого футболиста.Напоминает,кто помнит, как за уши тянули Яшина,Черенкова,Гаврилова....
Максим Мистюк
МУДРЫК-самый дорогой экспортный продукт Украины!
Больше 1млн.дол.за кило
Возврату не подлежит
Нелицензирован