Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
15464
6

Турецькі ЗМІ: Шахтар вимагає від ФІФА відсторонити Тете від футболу

Також повідомляється, що український клуб поскаржився і на «Галатасарай»

Турецькі ЗМІ: Шахтар вимагає від ФІФА відсторонити Тете від футболу
fotospor.com

Турецький портал fotospor.com повідомив про нові цікаві деталі нещодавнього переходу 23-річного вінгера «Шахтаря» Тете в «Галатасарай», який відбувся де-факто на правах вільного агента, оскільки бразилець скористався Annexe 7 ФІФА та призупинив термін дії контракту з «гірниками», що закінчувався 31 грудня.

Повідомляється, що «Шахтар» вже звернувся до ФІФА зі скаргою на «Галатасарай» та Тете. Турецький клуб українці звинувачують у тому, що той підписав бразильця без виплати відповідної компенсації, яку й зажадав отримати.

Що стосується Тете, то «гірники» нібито вимагають від ФІФА заборонити вінгеру займатися футболом, оскільки той перейшов до іншого клубу, маючи на руках діючий контракт з «Шахтарем». Ключовим аргументом «помаранчево-чорних» є те, що Тете повернувся в Україну під час російсько-української війни.

Тете справді був помічений в Україні на початку червня і навіть узяв участь у аматорському турнірі, проте про мету візиту бразильця до Києва тоді так і не повідомлялося.

Нагадаємо, Тете в минулому сезоні по Annexe 7 ФІФА грав за «Ліон» та «Лестер».

Оцініть матеріал
(88)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Костюк з нового тижня дебютує в топ-20 світового рейтингу
Теніс | 02 травня 2024, 18:53 3
Костюк з нового тижня дебютує в топ-20 світового рейтингу

Марта невдало виступила в Мадриді, але конкурентки в рейтингу були не набагато кращими

ЧС з хокею. Календар збірної України (оновлюється)
Хокей | 02 травня 2024, 10:00 7
ЧС з хокею. Календар збірної України (оновлюється)

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віталій Яценко
Все буде так, як і з Соломоном. ФІФА дозволяє зараз за 6 місяців до кінця дії договорів підписувати вільними гентами гравців з України. Нонсенс, але дозволяє. І нічого з цим не поробиш. Нажаль.
BARA.bass
Тут реально Фифа ахуевшие морды. Нет чтобы помочь хоть как то Украинским клубам так как в стране идёт война, так они ещё и наоборот нагнули весь Украинский футбол.
Да, легионеры их не волнуют наши беды, но можно было это разрулить обоюдно, чтобы и клубам хотя-бы деньги потраченные на трансферы вернуть, и легионеры они никак в минусе не будут, так они себе жирные контракты вымутили. Одним словом, пидарассы!!!
avk2307
З одногобоку жалко Шахтар за їх інвестиції, а з другого просто соромно за тих людей, які хоч щось хочуть вибити в ситуації, коли по іншим доходам вони майже всюди в прибутку.
І коли Дтек виводить сотню міліонів в облігації або на допомогу дочірнім компаніям в Нідерландах і на Кіпрі і чіпляється при цьому до гравців,виглядає то недуже
Умник
Абсолютно не жалко хозяина клуба который является самым богатым паразитом страны. Выкачивая последние деньги через тарифы.
Поэтому все по делу.
Кепа Ларисабродяга
ТаТоТеТе