Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1125
0

Брентфорд – Тоттенгем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 13 серпня о 16:00 за Києвом

Брентфорд – Тоттенгем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

13 серпня на «Брентфорд Ком'юніті» пройде матч 1-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Брентфорд» зустрінеться з «Тоттенгемом». Старт поєдинку заплановано на 16:00 за київським часом.

Брентфорд

Команда досить давно заснована, але дуже довго бовталася серед ноунеймів на рівні напіваматорських ліг. Пощастило, що Метью Бенем, місцевий уродженець, розбагатівши, вирішивши інвестувати у футбол, піднімаючи з дна клуб, за який по-сусідськи фанатів з дитинства. У результаті під керівництвом Томаса Франка вдалося вибратися 2021-го року в АПЛ. Але прогрес продовжувався і потім. На 2-й рік у вищому дивізіоні бджілки вже досить серйозно демонстрували претензії на єврокубки, щоправда, їх на повний сезон не вистачило, закінчили 9-ми, всього за 2 очки від Астон Вілли, що вирушила до Ліги конференцій. Влітку склад навіть посилився: на місце Райї у ворота явно придбали Флеккена з Фрайбурга, викупили за 25 мільйонів у цього клубу контракт Шаде, випробуваного в оренді, заодно вільним агентом підписали фактурного захисника Коллінза.

Тоттенгем

Клуб провалив минулий сезон - він залишився взагалі без єврокубків, і втішає хіба що те, що Челсі впав навіть нижче. Але не дуже вражає та робота, що була проведена для відвойовування втрачених позицій. Постекоглу домінував у Шотландії, але його Селтік невиразно виглядав у єврокубках - точно Ендж як менеджер потягне рівень АПЛ? Як і Вікаріо, що приходить з Емполі за 20 мільйонів як наступник Льоріса. Вдало підписали Соломона, що став вільним агентом, та вихопили з Лестера, що вилетів, Меддісона, але при цьому Кейн до останнього намагався покинути рідну команду. При цьому захист фактично посилювали 18-річним Філліпсом із Блекберна.

Статистика особистих зустрічей

З 1998 року, за 25 років, було зіграно 9 таких дербі Лондона. І поступово Брентфорд йшов до успіху. Спочатку він 2022-го зміг двічі взяти нічию, а у травні - виграв 3:1, причому на полі шпор.

Прогноз

Букмекерські контори надають невелику, але перевагу гостям. Але тут можна очікувати звично видовищного протистояння, ставлячи на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,727).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.