Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
|
1006
0

Ніцца – Лілль. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Франції

Поєдинок відбудеться 11 серпня о 22:00 за Києвом

Ніцца – Лілль. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Франції
Getty Images/Global Images Ukraine

11 серпня на «Альянц Рів'єра» пройде матч 1-го туру Ліги 1 Франції, в якому, в якому «Ніцца» зустрінеться з «Ліллем». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Ніцца

Клуб отримав амбітних власників. Але це поки що не конвертується у серйозні успіхи безпосередньо на полях. Патрік Вієйра непогано починав, повернув орлят до єврокубків, але здувся на 2-й рік роботи. Переманили Гальтьє якраз із Лілля після чемпіонського сезону - розлучилися після одного ж сезону, що розчаровує. Спробували знову з Фавром, що брав 3 місце і виводив у кваліфікацію Ліги чемпіонів, але він не закінчив і сезону 2022/2023, на 9-й позиції фінішували при Дігарі, типовому в.о. Наразі ставку зробили на Франческо Фаріолі, 34-річного італійця, що працював лише з турецькими Фатіх Карагюмрюк та Аланьяспором. Заодно оновився склад: пішли Ремзі, Пепе, Делор, продали Стенгса, який, втім, грав у оренді за Антверпен, як і Дольберг в Хоффенхаймі. У плані підписань виділяється оренда Сансона та запрошення Бога, але найбільше 22,5 мільйона виклали за Моффі, що за пів сезону 2022/2023 в оренді записав в актив 6 голів при 3 передачах.

Лілль

Команда, як згадувалося, за Гальтьє у 2021 році сенсаційно стала чемпіоном країни, потіснивши сам ПСЖ. Зрозуміло, що повторити таке ніхто не сподівався. Але падіння одразу на 10-те місце, навіть на тлі перемоги у Суперкубку та непоганого виступу в Лізі чемпіонів, розчарувало. Тим простіше було проявити себе у Франції Паулу Фонсеці - екс-наставник Шахтаря повернув догів у топ-5, і тепер намагатиметься проявити себе у Лізі конференцій. Допомагатимуть новачки, Умтіті та Харальдссон (ісландець коштував 12 мільйонів), але й втрати суттєві. Пішли Жозе Фонте, Бамба, Тімоті Веа, закінчилася оренда Андре Гомеша.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону Ніцца змогла виграти обидва поєдинки.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитами гостей. Але загалом чекаємо на запеклу боротьбу і підсумкові тотали менше 2,5 голів (коефіцієнт - 2,07).

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.