Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 10 серпня 2023, 17:30
6029
11

Реал може підписати де Хеа замість Куртуа

Мадридці задумалися про підписання голкіпера

| Оновлено 10 серпня 2023, 17:30
6029
11
Реал може підписати де Хеа замість Куртуа
Getty Images/Global Images Ukraine. Давид де Хеа

Травма бельгійського голкіпера Тібо Куртуа змушує мадридський «Реал» замислитися над запрошенням досвідченого стража воріт замість бельгійця, який вибув з ладу.

Як раніше повідомлялося, сьогодні, 10 серпня, Куртуа на тренуванні пошкодив передню хрестоподібну зв'язку лівого коліна. Тепер на нього чекає операція і тривале відновлення.

Згідно з наявною інформацією, в «Реалі» можуть підписати в статусі вільного агента іспанця Давида де Хеа, який до останнього часу грав за «Манчестер Юнайтед».

Оцініть матеріал
(39)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Octopus
У приемной Реала уже столпились агенты вратарей. Лунину ничего не светит, к сожалению. Ни один здравомыслящий наставник, а папа Карло собаку съел на футбольных делах, не поставит крепкого баночника в основу топ-клуба с максимальными задачами на сезон.
Dimaryz81
Самое предсказуемое решение. Раньше уже почти подписали. А сейчас он свободен. А а Андрее к сожалению не видят номера 1.
avk2307
А я бы посмотрел на это подписание с точки зрения Де Хеа. Тут важно на сколько контракт и на каких условиях, да и его самого желание. А то ведь варианты в США и Саудовскую Аравию через год может и не будут такими интересными...
Предположим Куртуа пол года не будет, а дальше? 
Кто второй будет?
Да и для Реала иметь два возрастных вратаря это значит столкнуться с такой же проблемой, как Тотенхем в прошлом году....
anacreon
А чого він вільний агент? Уже два місяці при тому? Не було бажаючи підписати 32-річного ветерана?
 де Хеа так само травмується через якийсь час і Лунін знову буде грати. Бо вік є вік, як би не розповідали. Чи напропускає купу м'ячів і випустять Луніна.Реал в принципі доволі багато пропускає, хоч Лунін, хоч Куртуа. Погана в них оборона, дає багато пробивати. А коли воротаря декілька разів за матч розстрілюють, то врешті решт пропустить, бо є  такі речі,  де фізично не втсигне дотягнутися.
Алексей
Та доверьтесь Лунину, он вас не подведёт, зачем тот Де Хея 
Romeo Serhi
Подпишут 
Умник
Ну ше вы минусуете ну похож он на него
Умник
Барских в шикарной форме.
Шикарный вратарь