Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 11 серпня 2023, 01:54
254
0

Брістоль Сіті – Оксфорд Юнайтед. Прогноз на матч Кубка англійської ліги

Поєдинок відбудеться 9 серпня о 21:45 за Києвом

| Оновлено 11 серпня 2023, 01:54
254
0
Брістоль Сіті – Оксфорд Юнайтед. Прогноз на матч Кубка англійської ліги
Getty Images/Global Images Ukraine

9 серпня на «Аштон Гейт» пройде матч 1-го раунду Кубка Ліги Англії, в якому, в якому «Брістоль Сіті» зустрінеться з «Оксфорд Юнайтед». Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Брістоль Сіті

Клуб не має якихось серйозних досягнень - ну не згадувати ж фінал Кубка Англії аж 1909-го року, тим більше, що там зарянки поступилися. І тим більше унікальний випадок, коли англійці 1934-го брали кубок Уельсу. Зараз це команда, яка більш-менш закріпилася у Чемпіоншипі. Так, минулий сезон, під керівництвом Найджела Пірсона, вдалося завершити на 14-й позиції, тобто практично на ідентичній відстані як від зони вильоту, так і від топ-6, учасники якого борються за вихід до АПЛ. Зробивши кілька цікавих підписань (знайшлося навіть 2,3 мільйона, щоб підписати Росса Маккрорі з шотландського Абердіна), колектив розпочинав сезон із прийому Престона в 1-му турі Чемпіоншипу. І обмежилися лише нічиєю 1:1 на своєму полі.

Оксфорд Юнайтед

Команда цього року відзначає 130-річний ювілей. Але вона відома в основному в негативному плані, адже, будучи переможцем Кубка Ліги (нехай і в далекому 1986-му році), примудрилася через 2 десятиліття досягти аж Конференції, тобто 5-го, відверто вже напіваматорського рівня футболу. Більше того, там The U's провели 4 сезони, і лише потім почали поступово додавати. Останні роки виходить і зовсім триматися у Лізі 1 – вже 3-й британський дивізіон. Щоправда, боротися доводиться не за підйом, а за виживання. Так, минулий розіграш приніс лише 19-те підсумкове місце. Можливо, зараз вдасться додати, підписували новачків, переважно у форматі оренди, активно. Новий сезон розпочали з цікавого протистояння: Оксфорд їздив до Кембриджа. І отримав там 2 м'ячі у свої ворота.

Статистика особистих зустрічей

Загалом за всю історію клуби зіграли двічі. І обмінялися перемогами.

Прогноз

Букмекери ставлять на господарів і варто з ними погодитися. У такого противника Брістоль Сіті має вигравати в основний час (коефіцієнт – 1,76).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.