Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
1072
1

КІ Клаксвік – Мольде. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 8 серпня о 21:45 за Києвом

КІ Клаксвік – Мольде. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

8 серпня на Від Дьюпюмірар пройде перший матч кваліфікації Ліги чемпіонів, в якому КІ Клаксвік зустрінеться з Мольде. Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

КІ Клаксвік

Команда може вважатись лідером фарерського футболу. Минулого року біло-сині змогли оформити свій ювілейний, 20-й уже чемпіонський титул. Причому вони взяли золото повторно, і втретє за 4 розіграші. Ну і точно буде наступне - а як можна всерйоз чекати бодай якоїсь інтриги, якщо у клубу 16 перемог у 16 матчах за загальної різниці голів 44-8. Не дивно, що можна повністю зосередитись на Лізі чемпіонів, де несподівано чудово виходить. Ні, і раніше фарерці хоча б 1 супротивника у кваліфікації, але проходили. Зараз вони стали авторами 2-х сенсацій. Особливо здивував прохід Ференцвароша з перемогою в Будапешті після 0:0 вдома. Ті 0:3, до речі, коштували роботи Станіславу Черчесову. У чомусь КІ Клаксвік повторив сценарій і в наступному раунді, з Хеккеном. Знову розпочинали з того, що на своєму полі оформили нульову нічию. Та й у Швеції забили тричі, як і в Угорщині, щоправда, це вже з екстра-таймом. Пощастило з тим, що на 109-й хвилині Абрахамсон оформив автогол, він і перевів у серію пенальті. Цікаво, що Йоханссон, що виграв 11-метрові, відбивши-таки удар, змушений був працювати електриком, а в Норвегії нещодавно грав... у захисті, а не голкіпером!

Мольде

Клуб минулого сезону перервав домінування Буде-Глімт, що намітилося в Норвегії, і став чемпіоном, вперше за 3 роки і в 5-й раз в історії (дебютний титул приносив Сульшер у 2011-му). Але зараз в Елітсерії знову домінує жовта орда, тоді як MFK знову скотився в пелотон, в якому його шанси на успіх у вигляді 2-го місця не дуже високі - Вікінг з Тромсе поки набрали більше очок, зігравши менше поєдинків. Загалом усе штовхає до того, щоб рятувати рік через виступи на міжнародній арені. Норвежці дедалі ближче до того, щоб забезпечити собі єврокубкову осінь. Принаймні, вони пройшли перший собі раунд, проти, до речі, інших скандинавів, ХІКа. Поступившись у Фінляндії мінімально, 0:1, вдома не вдалося розколоти оборону суперника. Допоміг лише автогол Еста, а потім Брюнхільдсен не дав перевести матч до овертайму, забивши гостям 2-й м'яч.

Статистика особистих зустрічей

Сторони грали рівно 2 десятиліття тому у кваліфікації Кубка УЄФА. Тоді Мольде був явно сильнішим і виграв обидва поєдинки, 2:0 та 4:0.

Прогноз

Букмекери й досі вважають норвежців фаворитом навіть на виїзді. Але, пам'ятаючи як КІ Клаксвік грає вдома, зупинимося на тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,99).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Роналду після 30 років забив 424 голи. Скільки у Мессі?
Футбол | 01 травня 2024, 23:38 0
Роналду після 30 років забив 424 голи. Скільки у Мессі?

Кріштіану оформив дубль за «Аль-Наср» у ворота «Аль-Халіджа»

Максимов розповів, чи насправді він збирається залишити Дніпро-1
Футбол | 02 травня 2024, 14:38 0
Максимов розповів, чи насправді він збирається залишити Дніпро-1

Головний тренер дніпрян дійсно може піти у відставку

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
maverik
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил