Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
826
0

ПСВ – Штурм. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 8 серпня о 21:30 за Києвом

ПСВ – Штурм. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

8 серпня на «Філіпс» пройде 1-й матч 1/2 фіналу кваліфікації Ліги чемпіонів, у якому ПСВ зустрінеться зі «Штурмом». Старт поєдинку заплановано на 19:00 за європейським часом.

ПСВ

Клуб у 2018 році ще завоював свій черговий, 24-й чемпіонський титул. Але потім почалося домінування Аякса, і, незважаючи на всі зусилля Рогера Шмідта, селяни посідали в Ередивізії максимум 2 місце. Коли ж німець рік тому пішов у Бенфіку, його досить несподівано змінив ван Ністелрой. Ставка на легендарного нападника, але тренера-початківця, дала суперечливі результати. З одного боку, за минулий сезон в Ейндховені виграли і Суперкубок (ще з яскравою перемогою над Аяксом в Амстердамі), і кубок. Але при цьому нідерландці не пройшли кваліфікацію Ліги чемпіонів, а в Ередивізії знову обмежилися сріблом, за явної кризи звичного лідера. Цікаво, що Рууд навіть до фінального туру не допрацював, та й у кубку на вирішальний матч підопічних виводив Руттен. Повноцінним тренером він не став – покликали Петера Боса. І прийом австрійців стане його першим тестом на профпридатність, нехай навіть дебют припав на Суперкубок із Феєнордом.

Штурм

Команда представляє Австрію, а це одна з досить багатьох країн, де є беззастережний флагман. У цьому випадку це Ред Булл, який штампує чемпіонські титули, залишаючи решті боротьбу за 2-е місце. І ось уже двічі поспіль срібло дістається саме чорним із Граца. Рік тому вони вже брали участь у кваліфікації Ліги чемпіонів, і відігравшись удома після виїзних 0:1, поступилися київському Динамо в екстра-таймі. А потім була унікальна група у Лізі Європи, де всі набрали по 8 очок, і за додатковими показниками саме австрійці опинилися на 4-й позиції. При цьому підопічні Крістіана Ільцера впевнено захистили 2 позицію в національній Бундеслізі, залишивши ЛАСК на комфортній дистанції. У тому числі завдяки голам Емегі, але цього нідерландського нападника вже продали за чималі 13 мільйонів у Страсбур.

Статистика особистих зустрічей

Між собою раніше команди не грали.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на перемогу ПСВ. Але обидва клуби тільки на старті сезону, так що обмежимося варіантом тотал менше 3,0 голів (коефіцієнт – 1,77).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.