Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 серпня 2023, 21:47
3432
29

Оболонь вимагає розглянути роботу арбітра матчу з Динамо

Клуб виступив з офіційним зверненням

| Оновлено 07 серпня 2023, 21:47
3432
29
Оболонь вимагає розглянути роботу арбітра матчу з Динамо
ФК Оболонь

Новачок УПЛ «Оболонь» виступив з офіційним зверненням до УПЛ і комітету арбітрів УАФ з приводу роботи арбітра матчу 2-го туру УПЛ проти «Динамо» Київ (2:4) Юрія Іванова, яке в клубі вважають упередженим:

«ФК «Оболонь» звернувся до УПЛ та Комітету арбітрів УАФ з клопотанням розглянути роботу та надати оцінку діям арбітрів. Матч 2-го туру VBET Ліги обслуговувала бригада арбітрів на чолі з Івановим Юрієм та арбітром VAR – Омельченком Олександром.

Також ФК «Оболонь» просить пояснити, навіщо клубам платити великі гроші за оренду системи VAR, якщо у поєдинках існує можливість допуску подібних грубих помилок зі сторони бригади арбітрів на полі та арбітрів VAR?».

Під зверненням розміщено відео, на якому розбираються найрезонансніші з погляду арбітражу епізоди матчу з «Динамо» з аргументацією на тему того, чому рішення арбітра помилкове:

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 29
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
итого
абсолютно согласен, что судья не дал заслуженную желтую Ярмоленко и Сидорчуку.
выводы, что в таком случае Сидорчук заработал бы красную, высосаны из пальца, так как "вторая" желтая у него очень светло желтая (кумулятивная, как итог предыдущих фолов), и арбитр бы ее не дал, зная что она вторая, да и сам Сидорчук был бы осторожнее.
но две желтые игроки Динамо недополучили. Это факт.
а все остальное выдумки. 
на каком основании они пишут, что вне игры у Таранухи не было? Почему же они не сделали попытку прочертить линию?  очень надеюсь, что будет обнародован ВАР и его линия.
никакого толчка в спину на видео нет, игрок Оболони не успевая к мячу выставил руку преграждая путь игроку Динамо, и в эту руку врезался защитник Динамо, от чего игрок Оболони упал. Это фол, но это фол игрока Оболони.
Размышления об артистичности Ваната никак не отменяют того факта, что нарушение правил от защитника Оболони было и пенальти справедлив. А уж какую там боль испытывал Ванат и имел ли он право подгибать ногу это вопрос субъективный. Каждый желающий может попробовать испытать на себе удар шипами и поделиться впечатлениями.
Если вся суть в двух желтых карточках, то вполне можно сделать нарезку, где игроки Оболони тоже недополучили. Например красную карточку в эпизоде с пенальти на Буяльском. А ведь красная это на много серьезнее чем две желтых у двух разных игроков.
Summertime
Вот сегодня был ВАР высший класс. т  На ЧМ среди женщин.  Арбитрша сначала дала жёлтую англичанке.  Но ВАР настоял пересмотреть момент нарушения.  Там игрочила тупо наступила на нигерийку бутсой со злым умыслом.   Судьиха пересмотрела и через микрофон на весь стадион пояснила своё решение дать красную. 21-й век!
maverik
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
maverik
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
sahka1981
Ну по суті єдине це перший гол Оболоні і то тільки тому, що лінію не намалювали (але це ж не перший раз), вар же був саме для таких моментів. Там був дуже грубий фол на Буяльському, навіть коментатори про червону говорили, цього звісно не показали, так як і поштовх після свистка гравцем Оболоні Шепелєва, а це червона.
Але я тільки за. нехай роздивляться і скажуть (нічого там прям такого не було, щоб сказати на 100%, що це помилка, а нарізку люба команда може зробити, потрібно було епізоди з Шепелєвим, Буяльським також показати, там ще був грубий фол на Дубінчаку на бровці і також жовтої картки не було) .
jugulator
Все правильно сделали. Судьи убили Оболонь в угоду динамовским сердцам из УАФ.
maverik
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
supernik
 Гра була дуже важка для суддівства і звинувачувати у поразці треба себе, а не суддів. Керівницву клубу більше уваги приділяти інфраструктурі, а то футбольне поле поливають із шланги. Ганьба! 
FunnyCat_____
я би сам посмотрел на линии в первом голе Оболони, больше  возможных ошибок влияющих на результат не было( пенка на Ванате уже ни на что не влияла хоть и скорее была чем нет)
DK02
Відмінений гол оболоні, ганьба.
Піналька на ванаті, ганьба.
Сидор, ганьба.
Соромно, коли команда за яку вболіваєш, виграє через такі моменти.
maverik
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Перець
Спочатку треба трохи повиюб..тись  ,а потім будем грати в перехідних матчах 
coba777
От і що вони починають. Відразу видно, дебютанти,  не в курсі, що в нашому чемпіонаті є рівні команди і парочка рівніших. Трохи побузять і стишаться, як і решта майже не терпил)))
ss2000
Первый гол Оболони был чистый , чем они проводили линию я не знаю , наводит на мысль и  "вар арбитра" можно купить . А то у ДИНАМОвских одни Павелки везде виноваты .