Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
|
775
0

По – Бордо. Прогноз та анонс на матч Другої ліги Франції

Поєдинок відбудеться 7 серпня о 21:45 за Києвом

По – Бордо. Прогноз та анонс на матч Другої ліги Франції
Getty Images/Global Images Ukraine

7 серпня на Ност Камп пройде матч 1-го туру Ліги 2 Франції, в якому По зустрінеться з Бордо. Старт поєдинку заплановано на 20:45 за європейським часом.

По

Команда нещодавно грала і зовсім на аматорському рівні французького футболу. Прогрес у Les Pionniers вийшов останніми роками. Спочатку, у 2016-му році, клуб пробився до 3-го дивізіону країни, а у 2020-му - і зовсім піднявся до Ліги 2. Відмінне досягнення для молодого (у нинішньому форматі веде відрахування з 1995-го), і поки що виходить максимум утримуватися на досягнутому рівні, у другому дивізіоні країни. Минулого сезону було, наприклад, 13-те місце у підсумковій таблиці. Але після цього Дідьє Толо після 3-річної роботи на тренерській посаді вирішив повернутися у Сьон, де він закінчував кар'єру як футболіст, та й уже був там наставником. Далеко не факт, що його вдасться безболісно замістити. Та й Яніс Беграуї, який забив 9 голів, пішов – термін його оренди із Тулузи закінчився.

Бордо

Клуб неодноразово брав і чемпіонські титули та кубки Франції. Але поступово проблеми накопичувалися, і в результаті статусні жирондинці дійшли до того, що вилетіли з Ліги 1. Гірше того, в минулому розіграші Ліги 2 все закінчилося 3 місцем (на 3 менше, ніж у Меца), чого не вистачило для підйому назад на звичний рівень. Втім, варто пам'ятати, що спочатку команду хотіли відправити до 3-го дивізіону минулого літа, примусово, але вдалося виграти апеляцію в арбітражі. Зараз підопічні Давида Гійона могли спокійніше готуватися до наступного розіграшу. Причому вдалося підписати Жеремі Ліволана, що був лідером півзахисту Генгама, і минулого сезону набив 9 голів (лише 3 з пенальті) при 10 асистах.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону Бордо обмежився лише нічиєю вдома з По, але потім виграв на виїзді 2:0.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом цього протистояння Бордо. Ризикнемо погодитися і поставити на те, що в цьому поєдинку зможуть виграти гості (коефіцієнт – 1,99).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.