Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
786
0

Оденсе – Віборг. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Данії

Поєдинок відбудеться 7 серпня о 20:00 за Києвом

Оденсе – Віборг. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Данії
Getty Images/Global Images Ukraine

7 серпня на «ТРЕ-ФОР Парк»пройде матч 3-го туру чемпіонату Данії, в якому «Оденсе» зустрінеться з «Віборгом». Старт поєдинку заплановано на 20:00 за київським часом.

Оденсе

Команда неодноразово брала і чемпіонські титули та кубки країни. Але крайній трофей виходило брати ще 2007-го року. Після цього було ще кілька срібних медалей, але останні сезони приносили стабільно скромні результати: що у 2022-му році, що минулої весни фінішували на 8-му місці. Втім, у новому циклі вдалося цілком достойно стартувати. Спочатку впустили нічию на своєму полі – Раннерс оформив підсумкові 2:2 за рахунок голу на 5-й доданій хвилині матчу. Зате потім, 30 липня, теж в екстра-таймі було вирвано перемогу на полі Брондбю. Вдало вийшов на заміну досвідчений захисник Башки Кадрії - він, з'явившись на полі, оформив своїм пізнім м'ячем вольові 2:1. У результаті смугасті йдуть у групі лідерів, але чи вдасться закріпитись там?

Віборг

Клуб у 2000-му зміг виграти послідовно і кубок та Суперкубок країни. Це єдині трофеї в історії цієї команди. Більше того, був виліт зелених із найвищого дивізіону країни. Але, повернувшись, колектив не лише зміг закріпитися на новому-старому рівні - під керівництвом Якова Фріса, який якраз прийшов у 2022-му році, зміг забратися на 4-ту позицію у минулому розіграші. Щоправда, у стикових поєдинках за право вирушити в Лігу конференцій вдома команда поступилася вирішальним матчом досвідченішому Мідтьюлланну. Зараз у колективу відверто мало що виходить. У стартовому турі Віборг програв розгромно, 1:4, Норшелланну – хоч відкривали рахунок. А потім удома, горячи скромному Люнгбю до 41-ї хвилини в пару м'ячів, зрештою змогли хоча б оформити в результаті нічию.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону сильнішим був Віборг. Він виграв на виїзді 2:1, щоправда, вдома після цього досяг лише нічиєї.

Прогноз

Букмекерські контори очікувано вважають фаворитом Оденсе - він грає вдома і просто сильніший. Рекомендуємо ставити на господарів при форі 0 (коефіцієнт – 1,68).

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.