Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 07 серпня 2023, 02:15
428
0

Олександр МІШУЛА: «Це були найважчі збори в моєму житті»

Захисник збірної України прокоментував виступ команди у контрольних матчах

| Оновлено 07 серпня 2023, 02:15
428
0
Олександр МІШУЛА: «Це були найважчі збори в моєму житті»
ФБУ

Захисник збірної України Олександр Мішула прокоментував виступ команди у контрольних матчах в рамках підготовки до пре-кваліфікації Олімпійських ігор.

«Контрольні матчі? Від матчу проти Ізраїлю хороші враження, ми краще розуміємо один одного від гри до гри. Виправили помилки в захисті і швидше реагуємо. Команда дуже багато працювала, тренувалася, гравці були під фізичними навантаженнями. Але зараз вже є легкість у ногах.

Думаю, це були найважчі збори в моєму житті. Тож важко було, так, але зараз вже і тренування легші і граємо більше. Ноги краще почуваються. Взагалі я завжди почуваю себе гарно.

Щодо матчу проти Нідерландів, у мене особливо немає очікувань, є лише наші схеми, тож ми розбираємо суперника, розбираємо наші дії. Ми більше концентруємося на тому, що нам треба. Тож перед грою лише робочі думки.

Виклик до збірної України?Для мене це завжди важливо. Минулого року було важко на серці: я дивився лише декілька матчів, вболівавав за наших. Але тяжко, коли не граєш за збірну. Завжди приємно, коли приїжджаєш у збірну, граєш, тренуєшся, це круто, адже ти представляєш свою країну.

Робота з Віталієм Степановським? Коли нам подзвонили, ми не знали, їхатимемо в збірну, чи ні. До того просто знали, що буде відбір на Олімпіаду. Коли подзвонив тренер Степановський, я відразу погодився. Були певні моменти з документами, але дуже хотілося просто приїхати та попрацювати з цим тренером. Мені вже 31 рік, але такий досвід є дуже важливим для мене. Дуже круто мати такі тренування і круто, що в команді дисципліна. І в кожного своя роль і нема такого, що після свистка хтось займається чимось своїм. Всі слухають тренера і це класно», – сказав Мішула.

Заключний четвертий контрольний матч збірна України зіграє в понеділок, 7 серпня, о 13:00. Суперником національної команди буде збірна Нідерландів. Гра проходитиме у закритому режимі, трансляція не передбачена.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У кого 10? Стала відома оцінка Мудрика за розгромну перемогу в АПЛ
Футбол | 05 травня 2024, 19:56 5
У кого 10? Стала відома оцінка Мудрика за розгромну перемогу в АПЛ

Український вінгер відіграв 76 хвилин проти «Вест Гема»

Одна з найвідоміших тенісних пар розлучилася
Теніс | 05 травня 2024, 16:51 3
Одна з найвідоміших тенісних пар розлучилася

Стефанос Циципас і Паула Бадоса більше не разом

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.