Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
559
0

Лідс – Кардіфф Сіті. Прогноз та анонс на матч Чемпіоншипа

Поєдинок відбудеться 6 серпня о 16:30 за Києвом

Лідс – Кардіфф Сіті. Прогноз та анонс на матч Чемпіоншипа
Getty Images/Global Images Ukraine

6 серпня на «Елланд Роуд» пройде матч 1-го туру Чемпіоншипу Англії, в якому «Лідс» зустрінеться з «Кардіффом». Старт поєдинку заплановано на 16:30 за київським часом.

Лідс

Клуб, за всієї його популярності та славної історії, знову у 2-му дивізіоні англійського футболу. Білі дуже довго чекали підйому з Чемпіоншипу, і тільки Б'єлса таки досяг цього. Вже в АПЛ павичі двічі зберігали прописку, спочатку за Марсело, потім - після спірного рішення змінити Божевільного. Тоді це допомогло, але, як виявилось, лише на рік відстрочило падіння. Зараз у проекту нові американські інвестори, у тому числі і Рассел Вестбрук, черговий новий менеджер - Даніель Фарке повертається на Острів, де був гарний саме на рівні Чемпіоншипу з Норвічем. Зрештою, і склад очікувано серйозно оновився після втрати прописки (і далеко не факт, що не буде нових втрат цього календарного місяця). Але є й новачки, наприклад, саме тут вирішив перезавантажити кар'єру Ампаду.

Кардіфф

Команда все так само належить Вінсенту Тану. А він здатний на найнесподіваніші кроки. Наприклад, завдання щодо повернення в АПЛ (разок, на сезон, блакитні птахи при ексцентричному тайському мільйонері вибиралися) реалізовуватиме Ерол Булут, турок, який народився у Німеччині і як футболіст, який де тільки не грав, аж до донецького Металурга. Але як тренер він хіба що Аланіяспор у фінал кубка виводив. Після цього був неповний сезон у Фенербахче, після чого, з 2021-го, працював зі скромним Газіантепом, який припинив грати навесні після землетрусу. З наставником із Туреччини прибув грецький захисник Гутас, але потенційно головний трансфер - повернення до Уельсу легендарного Аарона Ремзі.

Статистика особистих зустрічей

На початку року сторони зіграли у кубку Англії. Вдома валлійці звели до нічиєї, 2:2, але у переграванні були розбиті 2:5.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у легку перемогу Лідса. Але гості, можливо, зараз навіть кращі. Тому зупинимося на нейтральній ставці на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт – 1,7).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.