Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
773
0

Лестер – Ковентрі. Прогноз та анонс на матч Чемпіоншипа

Поєдинок відбудеться 6 серпня о 14:00 за Києвом

Лестер – Ковентрі. Прогноз та анонс на матч Чемпіоншипа
Getty Images/Global Images Ukraine

6 серпня на «Кінг Пауер» пройде матч 1-го туру Чемпіоншипа Англії, в якому «Лестер» зустрінеться з «Ковентрі». Старт поєдинку заплановано на 14:00 за київським часом.

Лестер

Команда показує, як багато залежить найчастіше у професійному футболі навіть не від тренера, а від персони власника. Багато в чому автором казкового чемпіонства лисиць став Вішай Шрівадданапрабха, але цей тайський бізнесмен трагічно загинув 2018-го в авіакатастрофі - розбився на гелікоптері. Ні, і після цього був своєрідний ренесанс за Роджерса. Але 2022-го команда залишилася лише 8-ою, не пройшовши до єврокубків. І, продаючи Фофана і відпускаючи Шмайхеля, до ладу їх ніким не замінила. У результаті очікування скептиків справдилися: 18-те місце та виліт. Повертатиме спробувати італієць - аналогія з Раньєрі? Ось тільки Енцо Мареска самостійно працював лише з Пармою, невдало та недовго. Але при цьому з Англією знайомий, адже як футболіст розпочинав у Вест Бромвічі, а на цю роботу перейшов із тренерського штабу Манчестер Сіті. Склад у нього на новому місці, за всіх втрат, непоганий, тим більше що його поповнили Уїнкс з Коуді.

Ковентрі

Клуб свого часу котирувався вище за Лестер. Ні, він нічого такого не вигравав (єдиний виняток - кубок Англії 1987-го року), але при цьому демонстрував стабільність, більше 3-х десятиліть поспіль граючи у вищому дивізіоні Туманного Альбіону. Але, залишивши Прем'єр-Лігу на початку сторіччя, небесно-блакитні врешті-решт докотилися до Ліги 2, тобто 4-го рівня британського футболу. Вже те, що вдалося повернутися до Чемпіоншипу, вже стало подвигом. Але підопічні Робінса ще й минулого сезону показали 5-й підсумковий результат, і лише у фіналі стикових поєдинків поступилися Лутону по пенальті. Не факт, що вдасться додати чи хоча б повторити. Тим більше, що Віктора Дьокереша з його 21-м голом минулого сезону викупив Спортинг.

Статистика особистих зустрічей

Востаннє клуби грали аж у сезоні 2011/2012, теж у Чемпіоншипі. Тоді краще вийшло у Лестера, що виграв обидва поєдинки.

Прогноз

Букмекерські контори і зараз вірять у лисиць. Але вони ще сирі, а приймають одну з найкращих команд минулого розіграшу. Обмежимося нейтральними тоталами більше 2,5 (коефіцієнт - 1,8).

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.