Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
273
0

Плімут – Хаддерсфілд. Прогноз та анонс на матч Чемпіоншипа

Поєдинок відбудеться 5 липня о 17:00 за Києвом

Плімут – Хаддерсфілд. Прогноз та анонс на матч Чемпіоншипа
ФК Плімут

5 серпня на «Хоум Парк» пройде матч 1-го туру Чемпіоншипу Англії, в якому «Плімут» зустрінеться з «Хаддерсфілдом». Старт поєдинку заплановано на 17:00 за київським часом.

Плімут

Клуб досить типовий для Туманного Альбіону: заснований ще в 19 столітті, відносно відомий і зовсім не успішний. Головні досягнення пов'язані із кубком, де максимум доходили до півфіналу. Власне, саме перебування в Чемпіоншипі для пілігримів вже обґрунтовано вважається добрим результатом – неодноразово звалювалися до Ліги 2, на 4-й рівень. Нещодавно такий спад повторився, але звідти повернулися, а минулого сезону вдалося взяти 1-е місце в Лізі 1, забезпечивши себе новим шансом проявити себе на вищому рівні. Причому цього досяг Стівен Шумахер, 39-річний менеджер, що повноцінно працює лише 2 роки. Зараз, звичайно, буде непросто, хоча є й цікаві новачки. Так, Хуліо Плегесуело колись був у Арсеналі, а в Твенте не тільки активно грав у нідерландській Ередивізії, а й у Лізі конференцій.

Хаддерсфілд

Команда переважно відома як той, хто примудрився тричі поспіль взяти чемпіонський титул. Але це було майже сторіччя тому, у 1924-1926 роках. Останнім часом вдалося нагадати про себе, за Девіда Вагнера вибравшись в АПЛ і навіть зігравши там 2 роки поспіль. Та й рік тому тільки у фіналі стиків за вихід до Прем'єр-Ліги поступилися Ноттінгем Форест... А потім впевнено стали на виліт, і лише прихід Уорнока наприкінці зими дозволив вижити. Ніл заявив, що потрібно було знайти ідіота, який би погодився очолити тер'єрів за їхніх розкладів - але в результаті взагалі закінчив на 18-му місці, на дистанції від зони вильоту. Подивимося, що вийде у 74-річного менеджера зараз, коли пішли орендовані типу Анджоріна та Кнокерта.

Статистика особистих зустрічей

Востаннє сторони грали у 2021-му році, у кубку. Тоді Хаддерсфілд примудрився програти вдома 2:3.

Прогноз

Букмекерські контори симпатизують Плімуту, який грає вдома. Але тер'єри явно досвідченіші і не повинні програти (коефіцієнт – 1,66).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Миколенко розповів про нефутбольне хобі. Воно не подобається його дружині
Футбол | 28 квітня 2024, 13:46 1
Миколенко розповів про нефутбольне хобі. Воно не подобається його дружині

Український захисник «Евертона» грає в комп'ютерні ігри замість риболовлі

ЧС з хокею. Збірна України стартувала з розгромної перемоги
Хокей | 27 квітня 2024, 21:52 21
ЧС з хокею. Збірна України стартувала з розгромної перемоги

Україна спокійно обіграла Естонію

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.