Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 серпня 2023, 23:45
1281
0

Екс-півзахисник Миная знайшов собі нову команду

Минулого сезону УПЛ Михайло Шишка зіграв 23 матчі за «Львів» та «Минай»

| Оновлено 04 серпня 2023, 23:45
1281
0
Екс-півзахисник Миная знайшов собі нову команду
Twitter. Михайло Шишка

Як стало відомо Sport.ua, 29-річний півзахисник Михайло Шишка відтепер гратиме у чемпіонаті Львівщини. Його новою командою стане «Фенікс» із села Підмонастир.

Вихованець «УФК-Карпати» (Львів) з 2012 до 2023 року виступав за «Шахтар-3», молодіжну команду «Шахтаря», литовський «Рітеряй», «Оболонь-Бровар», тбіліське «Динамо», «Інгульець», «Львів» » та «Мінай». Загалом на професійному рівні в Україні Шишка провів 164 матчі та забив 3 м'ячі. Також на його рахунку 29 ігор за збірні України U-17, U-19 та U-21.

«Фенікс» (Підмонастир) за підсумками першого етапу обласної Прем'єр-ліги посів друге місце у групі, поступившись за додатковими показниками «Миколаєву», який уже після цього встиг подолати два раунди у Кубку України. Далі шість команд (по три найкращі з кожної групи) з нуля у два кола розіграють медалі чемпіонату. Старт фінального етапу – 20 серпня.

Капітаном «Фенікса» є екс-форвард «Карпат», «Таврії», «Говерли» та київського «Арсеналу» Максим Фещук. Присутній у заявці команди, але поки що не виходив на поле голкіпер Ярослав Годзюр, який довгий час грав на росії (2006–2008, 2008–2022). Також уболівальники зі стажем можуть пам'ятати півзахисника Костянтина Деревльова («Арсенал» Київ, «Закарпаття», «Львів», «Нафтовик-Укрнафта» та низка інших клубів).

Влітку з «Фенікса» до першолігового «Агробізнесу» перейшли воротар Андрій Попович та центральний захисник Роман Білий.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.