Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 05 серпня 2023, 09:50
1507
0

Тренер Славії: «Дніпро-1 добре грав і виглядав краще за Панатінаїкос»

Індржих Трпішовскі бачить у «Дніпра-1» сильні сторони, які можуть бути небезпечними для його команди

| Оновлено 05 серпня 2023, 09:50
1507
0
Тренер Славії: «Дніпро-1 добре грав і виглядав краще за Панатінаїкос»
Getty Images/Global Images Ukraine. Індржих Трпішовскі

Головний тренер празької «Славії», яка стала суперником «Дніпра-1» по третьому раунду кваліфікації Ліги Європи, Індржих Трпішовскі напередодні поєдинків із віце-чемпіоном України відзначив якість команди Олександра Кучера.

«Дніпро-1» добре грав [у матчі-відповіді 2-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів проти «Панатінаїкоса»]. Коли рахунок був 2:1, вони виглядали краще, забили ще один м'яч, який арбітр не зарахував. В обох матчах українці підтвердили, що про них відомо. У нападі в них чудові та швидкі гравці, особливо небезпечні на флангах».

«Довбик – чудовий гравець, він підтвердив це у матчі-відповіді красивим голом. Повернувся й капітан Олександр Піхальонок, який отримав травму у попередніх іграх. Особливо завдяки їм двом у «Дніпра-1» були моменти, в яких він був кращим і небезпечнішим».

«Ми хотіли б змінити порядок матчів, хотіли б грати поєдинок у відповідь вдома, як це було у випадку з «Ракувом». Ми хочемо досягти прогресу і не можемо ігнорувати це. З точки зору логістики та клімату Кошице краще для нас та наших уболівальників, ніж Афіни, там будується новий гарний стадіон. На грі з «Панатінаїкосом» стадіон був заповнений, гадаю, проти нас буде те саме. Поточна форма та якість команди, а також важливі моменти матчів вирішать, хто просунеться далі. Ми впоралися з ними проти «Панатінаїкоса» та «Ракува» минулого року, ми хочемо повторити це», - заявив Трпішовскі.

Перший матч «Славії» проти «Дніпра-1» відбудеться 10 серпня. Матч у відповідь пройде за тиждень, 17 серпня.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.