Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 04 серпня 2023, 11:00
5544
7

Екс-коуч 15-ї ракетки. Стало відомо, хто став новим тренером Марти Костюк

Українка працюватиме під керівництвом Сандри Заневської

| Оновлено 04 серпня 2023, 11:00
5544
7
Екс-коуч 15-ї ракетки. Стало відомо, хто став новим тренером Марти Костюк
Getty Images/Global Images Ukraine. Сандра Заневська

31-річна колишня польська тенісистка Сандра Заневська працюватиме з українкою Мартою Костюк, починаючи з американської серії турнірів. Сандра позначена коучем Марти на офіційному сайті WTA.

Раніше Заневська була тренером Алізе Корне та Петри Мартич.

За свою ігрову кар'єру Заневська виграла 8 турнірів ITF одиночному розряді та 7 у парному. Найвища позиція в рейтингу WTA – 142-й рядок (2012 рік). Сандра завершила ігрову кар'єру у 2017 році.

Під час роботи з Петрою Мартич, Заневська допомогла хорватці піднятися з 90-ї позиції у рейтингу на 15-те місце та дебютувати у топ-20. У 2019 році Мартич під керівництвом польки дійшла до чвертьфіналу на Ролан Гаррос, виграла свій перший титул WTA та вийшла у фіналі змагань WTA 500 у Чженчжоу.

Зазначимо, що Марта Костюк цього тижня виступає на турнірі у Вашингтоні, де вже вийшла до чвертьфіналу, обігравши на своєму шляху Б'янку Андреєску та Каролін Гарсію. Далі українка зіграє проти Людмили Самсонової.

У березні 2023 року Марта Костюк заявила, що тренується під керівництвом Стаса Хмарського, котрий також є коучем Людмили Кіченок.

Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Elis
Будемо подивитися. В кожному разі бажаю плідної співпраці. 
Muskrat2
До травня працювала на Муратоглу головним тренером академії, потім наче з Халеп, але у останньої справа про допінг невідомо коли вирішиться. 
sv_2000
Ну, дай бог чтобы Марта нашла своего тренера. Посмотрим
Sashamar
Оце, здається, те, що треба. Не дуже велика різниця в віці, тобто вона має можливість стати для Марти авторитетною старшою сестрою. Саме те, чого Марті не вистачає.
kollekciy
Я ще на Вімбілдоні помітив, що Хмарський пропав з трибун, і надіявся що вирішили його таки змінити. І відразу у Марти почала хоч трохи повертатися подача, яку Хмарський знищив майже в нуль.
Алексей Левченко
Не дуже схоже, що це тренер рівня Марти.