Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Друга ліга
|
3638
0

ЮКСА збирається підписати відразу чотирьох бразильців

Команда поки що не повністю укомплектована

ЮКСА збирається підписати відразу чотирьох бразильців
ФК ЮКСА. Микола Цимбал

У вчорашньому кубковому поєдинку ФК «ЮКСА» з бузівською «Нивою» в заявці новачка Другої ліги було лише 15 футболістів, серед яких – два воротарі.

Як стало відомо Sport.ua, керівництво ФК «ЮКСА» докладає максимум зусиль, аби до стартового поєдинку друголігової першості України – з київським «Локомотивом»,що відбудеться 7 серпня, команда була повністю укомплектована. За інформацією нашого джерела, зараз в розташуванні ФК «ЮКСА» знаходяться відразу чотири бразильці, один з яких виступав в іспанській Сегунді, а також два українці, які минулого сезону грали за кордоном. В клубі сподіваються, що до кінця цього тижня одержать необхідні трансферні документи й з цими потенційними новобранцями можна буде узаконити ділові стосунки.

Коли наш кореспондент звернувся до головного тренера Миколи Цимбала з проханням назвати прізвища цих футболістів, то наставник відмовився, зіславшись на те, що коли в Sport.ua з'явилася інсайдерська інформація про перехід Артура Думанюка з польського КСЗО в ФК «ЮКСА», то були спроби перехопити цього гравця більш іменитими командами.

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.