Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
23790
25

Шахтар запропонував 25 млн євро за 26-річного форварда збірної Бразилії

У поле зору «гірників» потрапив центральний нападник «Фламенго» Педро

Шахтар запропонував 25 млн євро за 26-річного форварда збірної Бразилії
Getty Images/Global Images Ukraine. Педро

Чемпіон України донецький «Шахтар» зробив пропозицію «Фламенго» щодо викупу 80% економічних прав на центрального нападника Педро (Педро Гільєрме Абреу дос Сантос) за 25 мільйонів євро.

Запит по 26-річному форварду надійшов цього тижня, проте здійснити трансфер сторони найближчим часом не зможуть. 2 серпня у бразильській Серії А закрилося трансферне вікно, і тепер «Фламенго», який прийняв пропозицію «гірників», згоден відпустити Педро лише тоді, коли зможе дозаявляти новачків.

Відомо, що від початку «Фламенго» вимагав за Педро 40 мільйонів євро, але такі гроші «стерв'ятникам» ніхто не запропонував.

Також інтерес до форварда виявляли клуби з Бельгії, Болгарії, Кіпру, Франції та Греції. Однак «Фламенго» виключив можливість переговорів щодо Педро з європейськими клубами «другого рівня».

Раніше «Фламенго» вже відмовився продавати Педро в «Брентфорд», «Ноттінгем Форест» та «Вест Хем».

З листопада 2020 року Педро виступає за збірну Бразилії. Загалом у лавах «селесао» у форварда 6 матчів (1 гол), в тому числі два поєдинки на чемпіонаті світу-2022 у Катарі.

Оцініть матеріал
(112)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 25
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
FunnyCat_____
 если это правда, то прикольно, это я так понимаю к зиме за свет биткоином платить будем 
Remark
Этот факт касается так же и ЗЕ. Сначала он говорит, что Ахметов собирается сделать переворот в стране, потом что в военное время не будут подымать тарифы (так как это преступление). Потом он спокойно "хавает" поднятие цен на тарифы по электроэнергии, но за то когда пытаются поднять цены на воду, то он выходит из тени и возмущённо говорит: мол как так, в стране война, а Вы цены на воду поднимаете.
Вывод один: бабки взяли с нас, обычных людей народа, а кому надо занесли по "коробке передач", чтобы особо не подымали кипишь в массах.
Remark
Пока все логично: поднял цену за электроэнергию для населения в два раза, теперь можно и игроков пачками скупать. Украинцы богатый народ, оплатят.
П. С. Там обещают со следующего года с 1.6 до 5.6 цену на кВт поднять, вот тогда в Шахтер можно будет хоть Месси пригласить.
Умник
Огромные деньги для упл.
Очень похоже на утку
Cartman
Давно таких уток не было. И давно клубы из Болгарии, Кипра,Греции готовы платить по 20 млн за игрока?
Cartman
Ну и бред 
naverland
В Украину он не поедет, он капризный форвард. Уходит из Фламенго потому что тренер по физ подготовке ударил его в раздевалке после матча. Удар был за то что он не хотел делать разминку перед выходом на поле. Он не профессионал, капризный бразилец не для Европейского футбола. 
Skor Pion
тварина Ахметівська віддай таке бабло на чотири Байрактар
Lion
Как всегда любители одной команды дают советы как и кому тратить свои деньги.
Хотя своего президента не замечають, и за какой счет он проводит свое время в казино всю жизнь....
VBOLYUVALNIK
Форвард то гарний, але Шахтар наврядчи такі гроші платити буде, не схоже на них, вони тільки продають за великі гроші
potemkin78
круто ты папал
Олег Бундаш
Поясніть хтось мені одну річ . На скільки я знаю , УЕФА дозволяє іноземним гравцям розривати достроково контракти з українськими клубами і безкоштовно переходити в інші іноземні клуби. Приклад з тим же Шахтарем і його гравцем Соломоном який без компенсації перейшов в Тотенхем. 
Тоді що завадить це зробити новим гравцям, придбаним за десятки мільйонів?
wojsergivan
электроэнергия почти в два раза 5 облэнерго у ахметова замок за 200 млн евро под парижем и два особняка в лондоне 25 млн за бразильца а где то идет война
AndiM
Найбагатший український бізнесмен Рінат Ахметов за рік збільшив свої статки на $1,5 млрд, нині вони складають $5,7 млрд. Ахметов – на 445 місці в рейтингу.
Це за рік повномасштабної війни. А ще за 7 місяців хтось думає він збавив темпи? 
AndiM
"Однак «Фламенго» виключив можливість переговорів щодо Педро з європейськими клубами «другого рівня»" 
Навіщо після цієї заяви взагалі новина, про те  що рінах щось там хоче купити на вкрадені гроші?
SuperMario
Не понятный трансфер для меня,ну допустим он согласился приехать в Украину и деньги для покупки есть,но что это даст Шахтеру???  во первых приедет уже когда с ЛЧ вылетят,раскрутить уровнем сегодняшним УПЛ и продать дороже не выйдет,а сам УПЛ и без его помощи выиграют,лучше уже найти какого то молодого до 20 или около и надеяться потом продать..
zzg77
Якась брехня!