Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

03.08.2023 19:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 2:3 2 : 3
Фарул Проходить далі
Ліга конференцій
| Оновлено 17 листопада 2023, 11:34
454
0

Урарту – Фарул. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Ліги конференцій

Поєдинок відбудеться 3 серпня о 19:00 за Києвом

| Оновлено 17 листопада 2023, 11:34
454
0
Урарту – Фарул. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Ліги конференцій
ФК Урарту

3 серпня на «Урарту» пройде матч-відповідь 1/4 фіналу кваліфікації Ліги конференцій, в якому «Урарту» зустрінеться з «Фарулом». Старт поєдинку заплановано на 18:00 за київським часом.

Урарту

Команда більшу частину своєї не довгої, але славетної історії провела під іншою назвою – Бананц. Але вже ставала чемпіоном та під нинішнім ім'ям. Минулого сезону вдалося оформити золотий дубль - відмінний результат роботи Дмитра Гунька. Таким чином, клуб з Єревану повернувся до Ліги чемпіонів після майже 10-річної паузи. Тоді, 2014-го, за правилом виїзного голу вірмени примудрилися поступитися Санта-Коломі з Андорри. На цей раз вийшло не менш прикро. Поступившись вдома Зрінськи через пізній гол, потім у Боснії на доданих хвилинах оформили вольові 2:1 в основний час, відповідали на пропущений гол в екстра-таймі, але в серії пенальті кращим виявився суперник. У Румунії двічі виходили вперед, але в результаті все закінчилося на користь господарів.

Фарул

Клуб має довгу, але складну історію. Достатньо сказати, що повернутися до вищого дивізіону дозволило лише злиття з Віторулом, причому кістяк нового колективу було складено з футболістів дітища Георге Хаджі. У будь-якому разі, вже зі 2-ї спроби акули оформили перший чемпіонський титул. І навіть змогли дебютувати у Лізі чемпіонів домашніми 1:0 із Шерифом. Але в Тирасполі досвідчений суперник відповів тим же в основний час, а у доданий жовто-чорні додали ще пару. Минулого четверга на своєму полі (з застереженням: грають в Овідіу, а не Констанці) з вірменами спочатку двічі доводилося відіграватись після пропущеного м'яча, але у підсумку виграли 3:2.

Статистика особистих зустрічей

Обидва клуби, особливо румуни, досить молоді. Тож не дивно, що вони вперше грають один з одним.

Прогноз

Букмекерські контори вважають відносним фаворитом пари вірмен. Але знову має бути не нудно - ставимо на те, що і в поєдинку у відповідь цієї пари сторони видадуть тотал більше 2,5 забитих м'ячів (коефіцієнт - 2,09).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.