Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Актобе
03.08.2023 19:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 4:1 1 : 2
Ліга конференцій
|
435
0

Актобе – Торпедо Кутаїсі. Прогноз на матч кваліфікації Ліги конференцій

Поєдинок відбудеться 3 серпня о 19:00 за Києвом

Актобе – Торпедо Кутаїсі. Прогноз на матч кваліфікації Ліги конференцій
ФК Актобе

3 серпня на «Центральний» пройде матч-відповідь 1/4 фіналу кваліфікації Ліги конференцій, в якому «Актобе» зустрінеться з «Торпедо» (Кутаїсі). Старт поєдинку заплановано на 19:00 за київським часом.

Актобе

Команда була заснована понад півстоліття тому. Але за радянських часів нічого до ладу не показувала, та й 90-ті червоно-білі провели слабо, опинившись на межі зникнення. Але, повернувшись до вищої ліги Казахстану, в інтервалі 2005-2009 клуб видав золотий відрізок, з чотирма чемпіонствами та кубком. 1-е місце брали ще й у 2013 році, але кінець десятиліття закінчили перебуванням на сезон у 2-му дивізіоні країни. Добре, що потім вийшло швидко додати, аж до того, що в минулому розіграші вдалося забратися на друге підсумкове місце. Зараз не тільки не наздогнали Астану, а ще й Ордабаси, який набрав відмінну форму, пропустили вище - зате інші явно відстали. Загалом, нічого не заважає Карповичу та підопічним зосередитись на Лізі конференцій, що стало поверненням до єврокубків після 2016-го року. У Грузії вийшло несподівано легко: розгромили суперника 4:1.

Торпедо (Кутаїсі)

Клуб, як уже можна зрозуміти за назвою, був заснований за радянських часів, у повоєнні роки. І навіть пробивалися до вищого дивізіону СРСР. Але, звісно, всі трофеї чорно-білі зібрали за часів незалежності. Стабільності явно не вистачає, кілька сезонів навіть провели у місцевій 2-й лізі. Але при цьому було взято 4 чемпіонства, зокрема у 2017-му році, а 5-й кубок оформили у минулому розіграші. Це і дозволило середняку грузинського футболу (5-е місце з 10 у 2022-му, зараз і зовсім йдуть 7-ми) повернутися до єврокубків. У минулому раунді кваліфікації Ліги конференцій по пенальті після результативних нічиїх вибили Сараєво. А минулого четверга можна відзначити лише гол престижу Арабідзе. Але й після нього казахи оформили переможні собі 4:1.

Статистика особистих зустрічей

У 2012 році сторони перетнулися у кваліфікації Ліги Європи. Тоді Актобе взяв нічию в Кутаїсі та виграв мінімально, 1:0, удома.

Прогноз

Букмекерські контори припускають, що Актобе може не повторити розгром, але має знову досягти успіху. Погодимося і поставимо на перемогу сторони, що приймає (коефіцієнт - 1,65).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.