Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 03 серпня 2023, 13:04
8036
4

ВІДЕО. Марсело завдав жахливої травми супернику і не зміг стримати сліз

Легендарний ексгравець «Реала» ненавмисно зламав ногу іншому футболісту

| Оновлено 03 серпня 2023, 13:04
8036
4
ВІДЕО. Марсело завдав жахливої травми супернику і не зміг стримати сліз
Getty Images/Global Images Ukraine

Легендарний ексзахисник «Реала» Марсело, який зараз виступає за рідний «Флуміненсе», завдав важкої травми гравцеві «Аргентинос Хуніорс» у матчі 1/8 фіналу Кубку Лібертадорес.

Під час атаки 35-річний бразилець ненавмисно наступив на ногу захиснику господарів Лучіано Санчесу, наслідком зіткнення став перелом ноги.

«Маємо перелом гомілки. Складності ситуації додає те, що, найімовірніше, це внутрішньосуглобовий перелом, адже стався він не по середині кістки, а в коліні, що ускладнює оперативне втручання та подальше відновлення.

Слід дізнатися, чи не пошкодилися внаслідок цього перелому інші структури всередині коліна», – прокоментував епізод колишній працівник медичного відділу ФК «Рух» Дмитро Бабелюк.

Марсело за цей фол отримав пряму червону картку і залишав поле у сльозах. У соцмережах бразилець уже вибачився перед Санчезом.

Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
anacreon
І нашо так грати? Отак в одну секунду закінчити чуваку кар'єру.
ФІФА давно має серйозніше карати за такі умисні безглузді фоли. Аби гравці боялися їх навіть випадково наносити і розмахувати ногами.Ото вліпили би дискваліфікації на стільки ж часу, скільки гравець проведе в лазареті - думали би чи варто таке робити.
Чи бодай на шість  місяців дискваліфікація. Ще б і без заробітної плати. Тоді кожен би думав, чи варто це того. Бо кидаються в ноги, ні про що не думаючи. Кожен думає, що стукне, ноги поболять в суперника, наступного разу буде віддавати м'яч краще, ніж по ногах отримати. А потім такі: "Упс. Вибачайте. Трохи переборщив"А в людини це може бути кінець кар'єри чи вилетіти на півроку.
За такі речі Марело треба було на 6 місяців вигнати.
vazazh
Кто не знает этого пидароа Марсело? Спжать сучку в тюрьму, а не его извинения.