Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

02.08.2023 17:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 0:4 0 : 2
Динамо Загреб Проходить далі
Ліга чемпіонів
|
1036
0

Астана – Динамо Загреб. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 2 серпня о 17:00 за Києвом

Астана – Динамо Загреб. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

2 серпня на «Астана Арена» пройде матч-відповідь 1/4 фіналу кваліфікації Ліги чемпіонів, в якому «Астана» зустрінеться з «Динамо» (Загреб). Старт поєдинку заплановано на 17:00 за київським часом.

Астана

Команда була заснована у 2009 році, а вже через 5 років взяла свій перший чемпіонський титул. У результаті містяни видали 6 разів поспіль золото, та й на євроарені змогли створити гарну репутацію. Але не обійшлося без спаду, коли двічі поспіль, у 2020-2021 роках, залишалися без титулу на внутрішній арені, та й єврокубки швидко залишали. І лише минулого року вдалося повернутися на вершину. Зараз за першість у Казахстані йде важка, завзята боротьба з Ордабаси. Ну, а у кваліфікації Ліги чемпіонів уже фактично все закінчилося. З Динамо (Тбілісі) вдалося впоратися - виграли у Грузії після 0:0 вдома. Але 25 липня у Загребі казахів просто знищили. Причому всі 4 голи були забиті протягом невеликого інтервалу з 35-ї по 56-у хвилину.

Динамо (Загреб)

Клуб свій перший чемпіонський титул, ще в єдиній Югославії, вигравали 1947 року. Поступово сині зуміли встановити домінування на внутрішній арені часів незалежності. - з 2005/2006 лише одного разу відкотилися на 2-е місце. Дедалі частіше хорвати непогано проявляли себе на міжнародній арені. Так, рік тому вдалося пробитися до групового раунду, а вже там на своєму полі обігравали Челсі і брали нічию з Ред Булл (Зальцбург). Героєм став Лука Іванушец – 24-річний нападник оформив хет-трик у ворота свого земляка, Чондрича. У результаті тепер поїздка до Казахстану (яка, до речі, традиційно вважається чи не найнепростішою в європейському футболі щодо логістики) стає фактично туристичною.

Статистика особистих зустрічей

Цими 4:0 загребське Динамо продовжили серію вдалих матчів з Астаною - у 2018-му обидва поєдинки приносили сухі перемоги хорватам.

Прогноз

Букмекерські контори вірять, що знову виграють гості. Навряд чи повториться розгром, але можна ставити те, що динамівці виграють (коефіцієнт - 2,28).

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.