Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

02.08.2023 19:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 2:3 1 : 1
Ракув Проходить далі
Ліга чемпіонів
| Оновлено 08 серпня 2023, 01:44
1108
0

Карабах – Ракув. Прогноз на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 2 серпня о 19:00 за Києвом

| Оновлено 08 серпня 2023, 01:44
1108
0
Карабах – Ракув. Прогноз на матч кваліфікації Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

2 серпня на «Азерсан Арена» пройде матч-відповідь 1/4 фіналу кваліфікації Ліги чемпіонів, в якому Карабах зустрінеться з Ракувом. Старт поєдинку заплановано на 19:00 за київським часом.

Карабах

Клуб у сезоні 2020/2021 відкочувався на 2-е місце у національній першості. Але сім разів до цього скакуни стабільно брали чемпіонство. Та й потім встигли і повернути собі титул, і захистити його минулої весни. Ну а в єврокубках азербайджанці вже створили собі непогану репутацію. Щоправда, до основного раунду Ліги чемпіонів пробивалася команда лише одного разу, у 2017-му році. А так у кваліфікації рано чи пізно вилітали, проявляючи себе в інших турнірах. Так, минулого сезону підопічні Гурбанова були 3-ми у групі Ліги Європи та вилітали до плей-оф Ліги конференцій від Гента по пенальті. Новий цикл починали з Лінкольн Ред Імпс, і, пропустивши першими в Гібралтарі, у підсумку виграли обидва поєдинки - 2:1 у гостях, 4:0 вдома. У Польщі вийшло несподівано яскраво: відігралися з 0:2, але пропустили у самій кінцівці вирішальний.

Ракув

Команда довгий час відверто животіла. Але зараз ось уже 3 сезони поспіль виходить добиватися трофеїв у кожному сезоні. Для початку медальйони, що 2021-го, що 2022-го, вигравали кубок із Суперкубком, паралельно фінішуючи на 2-му місці в Екстракласі. І, нарешті, минулий сезон приніс червоно-синім історичне, перше чемпіонство (примітно, що при цьому поступилися у кубковому фіналі). Паралельно клуб двічі стартував у Лізі конференцій – обидва випадки приносили прохід 2-х супротивників, вилітаючи від Гента (2021) та празької Славії (2022), причому і з бельгійцями, і з чехами перемагали вдома. У Лізі чемпіонів дебютували у липні перемогами над Флорою (1:0 удома та 3:0 на виїзді). З азербайджанцями вдома вели 2:0, але дозволили зрівняти. Благо, що вдалося оформити 3:2, і в Баку можна пробувати грати на нічию.

Статистика особистих зустрічей

Вперше сторони зіграли на початку цього року, у товариському форматі – тоді Ракув розгромив Карабах 3:0.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у реванш скакунів. Карабах хороший вдома, так що чекаємо на їхню перемогу в основний час (коефіцієнт - 1,99).

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.