Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 01 серпня 2023, 15:20
906
0

Дунауйварош: ставка на українців

Угорський клуб запросив до своїх лав велику групу наших хокеїстів

| Оновлено 01 серпня 2023, 15:20
906
0
Дунауйварош: ставка на українців
Фото ФХУ. Илля Собченко

Український нападник Ілля Собченко продовжить кар'єру в Угорщині. Новою командою 18-річного киянина став «Дунауйварош» U-21, який виступає у національній першості, а також у дорослій Andersen-лізі.

Попередній сезон Собченко розпочинав у третьому дивізіоні Чехії за ХК «Гронов» (5 ігор, без очок), а продовжив виступи у чемпіонаті України – у калуському «Легіоні» (26 ігор, 2 шайби, 4 асисти).

«Нове місце роботи – це завжди виклик, – каже Ілля Собченко. – При цьому з адаптацією в «Дунауйвароші», гадаю, проблем не буде, оскільки менеджер команди анонсував велику кількість українських легіонерів у новому сезоні. Зараз разом із командою тренуються воротар Ілля Семеха, захисник Іван Удовенко та нападник Вова Захаревич, котрий відіграв тут минулий сезон. Незабаром до складу має приєднатися ще група українських гравців».

Отже, цього сезону угорський клуб «Дунауйварош» обіцяє стати домівкою для потужного «десанту» українських хокеїстів. Раніше клуб підписав гравця збірної України захисника із «Сокола» – Івана Сисака. Також, за нашою інформацією, незабаром до «Сталевих Биків» приєднається ще один українець – 19-річний захисник Валерій Раскін. Останнім клубом уродженця Донецька був шведський клуб другого дивізіону АІК «Хернесанд».

Таким чином, у підсумку за «Дунауйварош» сезон-2023/24 зможуть розпочати щонайменше шість хокеїстів з України.

хокей
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.