Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
431
0

Збірник Іван Сисак – новачок Дунайвароша

Оборонець залишив київський «Сокіл» заради виступу в Ерстелізі

Збірник Іван Сисак – новачок Дунайвароша
Фото iihf.com. Іван Сисак

Захисник національної збірної України Іван Сисак переходить із «Сокола» в угорський «Дунайварош», котрий виступає в міжнародній Ерстелізі.

В попередньому сезоні 22-річний уродженець Галичі (Івано-Франківська область) допоміг киянам виграти чемпіонат України. В 29 матчах регулярної першості Сисак набрав 12 (2+10) очок, а ще дві шайби закинув у 8 іграх плей-оф. Всього за «Сокіл» Іван провів 129 офіційних матчів, закинув 8 шайб і віддав 23 результативних передачі.

Станом на весну 2023-го Сисак залишався єдиним гравцем, який пройшов з «Соколом» увесь шлях, з часу відродження клубу в 2020-му. У п’яти сезонах у чемпіонатах України Сисак зіграв 194 матчі, провів 12 голів, віддав 28 передач.

З весни 2021-го Іван стабільно отримує виклики до лав національної збірної України, за яку в статусі оборонця першої пари відіграв на цьогорічному чемпіонаті світу в дивізіоні 1В (5 матчів, 2 передачі). На початку 2023-го Сисак представляв Україну на Всесвітній універсіаді (5 матчів, 2 передачі). В 2019-му Іван грав на юнацькому чемпіонаті світу в дивізіоні 1А (5 матчів).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.