Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 01 серпня 2023, 08:25
6808
1

ФОТО. Зник автобус. Дніпро-1 провів тренування на складному газоні в Афінах

У столиці Греції перед матчем Ліги чемпіонів панує сильна спека

| Оновлено 01 серпня 2023, 08:25
6808
1
ФОТО. Зник автобус. Дніпро-1 провів тренування на складному газоні в Афінах
СК Дніпро-1

Команда «Дніпро-1» провела тренування в Афінах напередодні гри Ліги чемпіонів проти грецького «Панатінаїкосу».

Напередодні першої гри грецькі журналісти активно цікавились, чи готові будуть футболісти «Дніпра-1» витримати спеку та задуху в Афінах. І зараз хлопці спробували грецький клімат на собі. Дійсно, незважаючи на вечірній час, дихати під час передматчевого тренування було важкувато. А ще дещо здивував газон на Апостолос Ніколаїдіс – трава дуже щільна та зі специфічним відскоком м’яча.

Аби звикнути до місцевих особливостей, у спортклубівців була година, під час якої вони виконали низку звичних напередодні матчу ігрових вправ.

Головна ж пригода чекала команду після тренування, коли з’ясувалося, що нема автобусу, який має відвезти гравців до готелю. Господарі, що відповідають за транспорт, спочатку казали, що автобус був заблокований фанатами «Панатінаїкоса», а потім запевняли, що затримка виникла через поліцію, яка вирішила звільнити квартал навколо стадіону для проїзду.

Що було насправді, так і залишилося загадкою – транспорта чекали більше як півгодини. А потім ще майже стільки довелось витратити на шлях до готелю, який знаходиться у двох кілометрах від стадіону, адже автобус поїхав зовсім іншою і значно довшою дорогою.

Утім, футболісти сприйняли ці негаразди з гумором. А Євген Волинець пригадав, як після перемоги у складі «Колоса» над грецьким «Арісом» не міг разом з іншими гравцями протягом години взагалі вийти з роздягальні. Ввечері у готелі футболісти провели відновлювальні заходи, а 1 серпня завершать підготовку до матчу з «Панатінаїкосом».

Матч кваліфікації Ліги чемпіонів Панатінаїкос – Дніпро-1 відбудеться 1 серпня о 20:30. Перша гра завершилася поразкою дніпрян (1:3).

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BallsToTheWall
Пусть вспомнят металлургов из своего города, которые летом стоят у печей.)