Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 01 серпня 2023, 08:16
4767
0

ОФІЦІЙНО. Юрген Клопп призначив нового капітана Ліверпуля

Вірджіл ван Дейк буде капітаном, Трент Александер-Арнольд став віце-капітаном

| Оновлено 01 серпня 2023, 08:16
4767
0
ОФІЦІЙНО. Юрген Клопп призначив нового капітана Ліверпуля
ФК Ліверпуль. Вірджіл ван Дейк

Захисник Вірджіл ван Дейк затверджений як новий капітан «Ліверпуля», а Трент Александер-Арнольд призначений віце-капітаном.

Центральний захисник Вірджіл ван Дейк, який є капітаном збірної Нідерландів, носитиме пов'язку на рукаві після відходу Джордана Хендерсона з ліверпульського клубу.

Клуб оголосив Трента Александера-Арнольда заступником капітана, який взяв на себе цю відповідальність після Джеймса Мілнера.

Ван Дейк розповів: «Це справді день гордості для мене, для моєї дружини, для моїх дітей, моєї родини. Це було особливе почуття, і я не можу описати його на даний момент. Але це те, чим я дуже, дуже пишаюся.

Те, що я є капітаном Нідерландів, це вже було величезною честю, а також моментом гордості. Але також бути капітаном футбольного клубу Ліверпуль – це те, що я не можу зараз описати. Це просто те, чим я дуже пишаюся, і я зроблю все, що в моїх силах, щоб усі пишалися та були щасливі зі мною та футбольним клубом».

Ван Дейк провів 222 матчі за «Ліверпуль» з моменту переходу на «Енфілд» із «Саутгемптона» у січні 2018 року. За цей час він зібрав 7 медалей, допомігши червоним виграти трофеї Прем'єр-ліги, Ліги чемпіонів, Кубка Англії, Кубка Англійської ліги, Суперкубка Англії, Суперкубка УЄФА, Клубного чемпіонату світу ФІФА.

З наближенням сезону 2023/24, коли передсезонна підготовка «Ліверпуля» триває, Ван Дейк окреслив колективне бажання прийти в норму після кампанії, що розчаровує, минулого сезону.

Ваг Дейк: «Минулий рік був дуже розчаровуючим. Насправді це була непогана сутичка. Очевидно, зрештою, ми не досягли нічого, на що сподівалися, і це дуже розчаровує.

Коли ми вирушили в дуже короткі літні канікули і розмірковували про минулий сезон, це було боляче і для команди, і особисто. Це дуже боляче. Ми маємо гордість, і ми відчуваємо, що могли зіграти набагато краще, набагато послідовніше».

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.